Afbeelding
Foto: Pixabay

Blijf Mobiel Beurs volgend jaar op 9 april

Steenwijk

STEENWIJK - Ondanks dat corona nog steeds in hevige mate heerst, gaat het Senioren Platform Steenwijkerland alvast weer beginnen met het organiseren van de volgende Blijf Mobiel Beurs op 9 april 2022 in De Meenthe.

Afgelopen keer had het Platform in verband met corona te weinig tijd voor de organisatie. Toch was het allemaal wel gelukt. De volgende keer wil het Platform graag naar het voorjaar en wel op 9 april 2022. In november is er ook altijd de mantelzorgbeurs van Sociaal werk De Kop. Daar komen veel standhouders die ook op de Blijf Mobiel Beurs aanwezig zijn en dan worden er keuzes gemaakt.

Tevreden
Ondanks het tijdgebrek voor de organisatie van de beurs is het Senioren Platform Steenwijkerland zeer tevreden over het verloop van de vorige beurs. Er waren diverse standhouders die ook zeer tevreden waren over het aantal bezoekers, dit aantal wordt geschat op 800. Iedereen kreeg ruim de tijd om informatie te ontvangen door middel van een gesprek.

Bijdragen
De Blijf Mobiel Beurs 2021 was mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Pasmanfonds, Stichting Bercoopfonds en de gemeente Steenwijkerland. Voor de bus die bij de ingang stond met allerlei hulpmiddelen kreeg het Senioren Platform Steenwijkerland nog een bijdrage van het Stimuleringsfonds van de ledenvereniging van de Zorggroep OudeNieuwe Land. Ook de samenwerking met De Meenthe verliep weer naar wens.

Het Platform hoopt dat ze in het voorjaar ook weer een beroep kan doen op het Stimuleringsfonds van de Ledenvereniging van ZONL, Pasmanfonds, Stichting Bercoopfonds en de gemeente Steenwijkerland, want het Platform heeft zelf geen inkomsten.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 3 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 4 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 6 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 23 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport gisteren