Afbeelding
Logo De Meenthe

Maatregelen worden verlengd: tot 15 januari geen theatervoorstelling na 17.00 uur

Cultuur

STEENWIJK - Het kabinet heeft op 14 december tijdens de persconferentie meegedeeld dat zij de coronamaatregelen gaat verlengen. Voor Theater De Meenthe betekent dit dat hier tot en met 14 januari 2022 geen voorstellingen na 17.00 uur zijn. 

In een mail aan haar bezoekers schrijft De Meenthe dat de reeds geplande voorstellingen na 17.00 uur dus niet door kunnen gaan. Voor de voorstellingen en activiteiten eerder op de dag gelden een aantal regels. Zo worden de bezoekers geplaceerd op 1,5 meter van elkaar. Ook is een mondkapje verplicht bij het verplaatsen. Daarnaast werkt het theater met de CoronaCheck App.

De Meenthe is opnieuw in overleg met de artiesten, gezelschappen en impresariaten om te onderzoeken of de geplande voorstellingen verplaatst kunnen worden naar een nieuwe datum. Ook het filmprogramma wordt aangepast. Zodra nieuwe data bekend zijn, zal het theater haar bezoekers daarover informeren. Bezoekers die al kaartjes gekocht hebben voor een voorstelling in deze periode worden per e-mail geïnformeerd.

Houd de website en social media in de gaten. Voor vragen kun je mailen naar info@demeenthe.nl of bellen naar 0521-514004