Afbeelding
Foto: Pixabay

De ‘Afhaalstraat’ gaat weer open bij De Meenthe op oudejaarsdag

Steenwijk

STEENWIJK - Een bakker die worstelt met ruimte voor zijn jaarlijkse oliebollenverkoop, een wijnhandel die topdrukte verwacht en een slijter die ruimte zoekt. Hiervoor verrijst er op vrijdag 31 december op de parkeerplaatsen van De Meenthe een afhaalstraat voor al je Oud & Nieuw boodschappen.

Bakkerij Steenstra, Eleveld Steenwijk, Reformhuis Steenwijk, ’t Veerhuys, slijterij en delicatessenshop Bij Bert en Snackbar Jan en Ina hebben de handen weer ineengeslagen en zorgen samen voor een veilige plek waar u uw vooraf bestelde producten vanuit je auto af kunt halen. Van oliebollen met en zonder krenten, appelbeignets, wijn, cava, bier, tapas tot detoxpakketten en een anti-katerontbijt; allerlei lekkers uit uw eigen stad is verkrijgbaar deze dagen. 

Af- en uitstappen hoeft niet
Jouw bestelling doe je vanaf maandag 20 december heel eenvoudig via de website: www.afhaalstraat.nl. Ook de betaling gaat via deze website. Met het afhaalbewijs kom je vervolgens naar het parkeerterrein van De Meenthe op 31 december tussen 8.00 en 16.00 uur. De Meenthe zorgt ervoor dat jouw producten duurzaam verpakt binnen enkele minuten klaarstaan. En, indien gewenst zetten de medewerkers het ook nog in een achterbak of fietsmand. Af- of uitstappen hoeft dan niet. Alles op gepaste afstand en geheel contactloos. 

Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl, ontvangen alle ‘Afhalers’ een theaterkraskaart. Én je maakt kans op een podiumcadeaukaart van Rabo Theater De Meenthe ter waarde van 50 euro. Tot ziens in de Afhaalstraat!

Giethoorn Wethouder Bram Harmsma opent de beweegroute
Nieuwe beweegroute in Giethoorn feestelijk geopend Met video 6 uur geleden
Werk van Marijke Binnekamp-de Wit
Expositie 'I'm Every Woman' in Kulturhus in Giethoorn Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 16 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk gisteren
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 24 apr, 11:30
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 24 apr, 09:29