Arjan Oosterhof en Nina Santhuizen van Numatic International
Arjan Oosterhof en Nina Santhuizen van Numatic International Foto: Aangeleverd

Het Steenwieker Stofzoegertien te koop bij Electroworld Oosterhof

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK – Electro World Oosterhof heeft een nieuw en uniek product aan het assortiment toegevoegd. In de winkel aan de Woldpromenade 13 is namelijk een hele bijzondere stofzuiger te koop: het ‘Steenwieker Stofzoegertien’. Wie nu zo’n exclusief model aanschaft, krijgt daarbij een jaarabonnement cadeau op de Historische Vereniging.

Het ‘Steenwieker Stofzoegertien’ is een stofzuiger van het merk Numatic, type Henry. “Een hele goede stofzuiger voor thuis, maar ook voor bedrijfsruimtes, zoals kantoren en winkels,” vertelt Arjan. “Het is een ketelmodel stofzuiger met een hele grote stofzakinhoud, de zuigkracht blijft ook bij een volle zak overeind en is daardoor zeer efficiënt en voordelig in onderhoud. De fabrikant heeft speciaal voor Electro World Oosterhof het ‘Steenwieker Stofzoegertien’ geproduceerd. “Er is daarbij geen stickertje geplakt, maar we hebben de naam er apart op laten drukken,” aldus Arjan. Als je zo’n rode stofzuiger aanschaft, haal je dus een uniek exemplaar in huis. Die naam en het vrolijke gezichtje op de voorkant zorgen er voor dat je voortaan met een glimlach gaat stofzuigen. Bovendien zit er standaard een speciale borstel voor harde vloeren bijgevoegd, een gratis extraatje ter waarde van € 11,95.

Goed doel
Arjan wil graag een deel van de opbrengst van de verkoop van het ‘Steenwieker Stofzoegertien’ aan goede doelen in Steenwijk besteden. Daarmee haakt hij aan bij de actie van fabrikant Numatic International. Dit bedrijf produceert naast de rode Henry, ook nog de roze Hetty. Deze variant in een gewaagde kleur is bij de introductie en bij het tienjarig bestaan ingezet bij een actie ten bate van de Pink Ribbon organisatie. Zij doen onderzoek naar borstkanker. Het concept Henry en de actie Hetty hebben Arjan gemotiveerd om de Steenwijker variant te bedenken. Elk kwartaal kiest hij een andere actie waaraan een organisatie of een vereniging met Steenwijker associaties aan gekoppeld is. Als eerste is dat de Historische Vereniging Steenwijk en omgeving. Iedere koper van het ‘Steenwieker Stofzoergien’ krijgt een jaarabonnement op haar kwartaalblad ‘Old Steenwiek’. Wie een goed idee heeft voor een goed doel in het tweede, derde en vierde kwartaal van 2022, mag zich bij Arjan melden.

De winkel van Electro World Oosterhof is nu vanwege de lockdown gesloten, maar bestellen en ophalen kan wel. Uw aankopen kunnen ook thuisbezorgd worden. Kijk voor meer informatie op www.electroworldoosterhof.nl, hier kunt u gebruik maken van de webshop en is alle contactinformatie te vinden voor reparatie- en installatieverzoeken.

't Steenwieker Stofzoegertien
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 5 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 16 uur geleden
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur 17 uur geleden
Wilfried Godschalk behaalt de beste persoonlijk moyenne
Overduidelijke overwinning van team Boeve Afbouw in derby tegen BV Steenwijk Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Groot feest met "Die Dorfplatzmuzikanten" in de Veldkei Cultuur 23 uur geleden
De Zeeklank met dirigent Johan Bredewout
Interview: Johan Bredewout is veertig jaar dirigent van Christelijk Gemengd Koor De Zeeklank Cultuur gisteren