Deelnemers aan een vorige editie
Deelnemers aan een vorige editie Foto: archief Gerrie van der Hogen

Doe mee aan de Loop-Neus-Loop

Steenwijkerland


STEENWIJKERWOLD - Het team van de Loop-Neus-Loop heeft ook dit jaar weer een wandeltocht uitgezet. Deze ongeëvenaarde wandeltocht is voor alle dappere mensen die kunnen lezen en lopen. Wederom voor jou uitgezet om jou toch een klein beetje in beweging te krijgen tussen de kerstdiners en oliebollen door, in onze prachtige omgeving van Steenwijkerland.

Hoe gaat deze tweede Covid-editie in zijn werk?
Print of bekijk de gratis route op www.loopneusloop.nl, lees de route door en start op een door u zelf uitgekozen dag en tijdstip. Starten kan op elke willekeurige plek van de route, als bijvoorbeeld de Gaamsevlaaistraat voor uw deur ligt zou dit een mooie startplaats kunnen zijn. Tijdens het lopen van de route is het de bedoeling om letters te verzamelen. Deze letters vormen een woord en die kun je vervolgens op een later tijdstip op de website invullen

Prijsvraag
Vanaf vrijdag 24 december staat de route online op www.loopneusloop.nl. De mensen die vóór 31 december 2021 de volledige route lopen en besluiten om mee te doen met de prijsvraag kunnen het antwoord invullen op de website. De winnaars worden beloond met geweldige prijzen, beschikbaar gesteld door zowel café De Karre als cafetaria ‘t Vullende Buikje.

Het team van de Loop-Neus-Loop en café De Karre wensen we jou een mooie tocht en bovenal een gezond 2022!