Willemijn Bonheur
Willemijn Bonheur Foto: Hilda Knol

Verbouwingsuitverkoop bij Willemijn Bonheur

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK – Willemijn Bonheur gaat de komende drie maanden verbouwen. Eigenaresse Willemijn Heynen van Dam (59) begint daarom nu al met de verbouwingsopruiming.

‘In geluk kun je wonen’, die slogan maakt Willemijn in haar winkel helemaal waar. Het sfeervolle pand aan de Woldpromenade staat vol met meubels en woonaccessoires. In elke hoekje zijn de artikelen met zorg neergezet. “Woongeluk hangt af van kleine details, de juiste kleuren en harmonieuze dessins,” legt Willemijn uit.

De woonwinkel bestaat al 17 jaar. Willemijn begon aan de Neerwoldstraat en breidde vorig jaar uit met het winkelgedeelte aan de Woldpromenade. Haar doel is om de beide gedeeltes nog beter bij elkaar te laten passen. Ze gaat daarom het gedeelte aan de Neerwoldstraat verbouwen. “Met andere wanden en vloer wil ik overal dezelfde sfeer creëren.” De verbouwing duurt tot eind maart 2022.

Kijkshop

Omdat Willemijn ruimte moet maken voor de verbouwing en de nieuwe collectie, begint zij deze week met de verbouwingsopruiming. Klanten kunnen daarom nu profiteren van afgeprijsde artikelen uit de oude collectie. Je kunt daarbij denken aan vazen, kussens, kandelaren en andere woonaccessoires. Helaas is het nu niet mogelijk die in de winkel zelf te bekijken. Willemijn zet daarom al de artikelen op een tafel in de etalage aan de zijde van de Woldpromenade. “Dat is mijn kijkshop,” zegt ze. Verder kun je de koopjes natuurlijk ook op haar Facebook- en Instagrampagina bekijken.

Net als de verkoop, gaat Willemijn ook gewoon door met haar stijladvies via WhatsApp en interieuradvies. “Ik kom ook graag naar je toe met een bus vol met spullen,” voegt ze daaraan toe. Ze hoopt voor iedereen dat de lockdown zo snel mogelijk voorbij is. “Tot die tijd, zet ik mijn schouders eronder en ga ik ook weer dit avontuur aan,” klinkt het energiek. Kijk voor meer informatie op www.willemijnbonheur.nl of bel of app met 06-20588562.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 23 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26