Playa Carrizallilo in Mexico
Playa Carrizallilo in Mexico Foto: Lukas de Vries

Playa Carrizallilo

· leestijd 1 minuut Column

Michelle de Jonge en Lukas de Vries uit Steenwijk maken een grote reis. In deel zes van deze reisblog vertellen ze over hun bezoek aan Playa Carrizallilo in Mexico.

Onze backpacks zijn uitgepakt, de kleren hangen netjes in de kast. Onze koelkast is gevuld met drankjes en vers fruit. Het bureau is door Lukas geclaimd als werkhoekje. We voelen ons al helemaal thuis in onze nieuwe casa! 

Ook de omgeving wordt alsmaar vertrouwder. We hebben ons aangemeld bij de lokale sportschool, en weten de dichtstbijzijnde strandjes al goed te vinden. De grootste parel van allemaal, Playa Carrizallilo, ligt op slechts een steenworp afstand van ons appartementje. We zouden dit lopend kunnen doen, maar pakken toch de scooter. Het pad naar dit strand is namelijk genoeg work-out voor ons in de brandende zon. Je bereikt dit strand namelijk alleen door een trap naar beneden te volgen. En oké, naar beneden valt dan nog mee, maar terug omhoog... poeh! 

IJskoude kokosnoten
Het strand ligt in een baai en het water is kraakhelder! Op het strand zit een klein, simpel restaurantje. Daar verkopen ze heerlijke, ijskoude kokosnoten. En die smaken toch altijd het allerlekkerst op een mooi strand. ‘s Middags relaxen we wat bij ons zwembad. Tegen 17.00 uur maken we ons klaar om naar Mirador Las Tortugas te gaan. Een uitkijkpunt waar ik over gelezen heb. Als we aankomen, zien we wat andere scooters en motoren staan, we zijn dus niet de enigen. Maar we begrijpen al snel waarom. Wat een prachtige plek! Het punt bevindt zich op een soort klif, waarop verschillende groepjes mensen op kleedjes, onder het genot van een drankje de zonsondergang bekijken. We zoeken een plekje en gaan zitten. De zonsondergang is prachtig. Proost op onze reis. Proost op het avontuur!

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 14 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26