Golden Ticket
Golden Ticket Foto: Pixabay

Winnaar neemt Golden Ticket in ontvangst

Cultuur

STEENWIJK – Op zondag 2 januari heeft de Steenwijker Nieuwjaarsbingo online plaatsgevonden. Je kon kans maken op vele mooie prijzen, zo ook een Golden Ticket van Rabo Theater De Meenthe. De gelukkige winnaar van deze prijs is Bennie Daan uit Steenwijkerwold. 

De Steenwijker Nieuwjaarsbingo bestond uit twee maal drie rondes met fantastische prijzen: een jaar lang auto wassen bij Kreuze, dinerbonnen ter waarde van € 100,00, een Detox-pakket en een Golden Ticket van De Meenthe. 

Gratis naar elke voorstelling
Bennie Daan had in de tweede ronde de eerste prijs te pakken: Een Golden Ticket van De Meenthe. Met deze ticket kan Daan volgend theaterseizoen gratis naar elke voorstelling van zijn keuze. Met een grote lach op zijn gezicht heeft Bennie zijn prijs in ontvangst genomen. Het theater hoopt hem het volgend seizoen regelmatig te ontvangen.

Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 23 uur geleden
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column gisteren
Raymond Ceulemans in actie
Glansrijke overwinning van Gert-Jan van der Veen op Raymond Ceulemans Sport 23 apr, 09:54
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 23 apr, 09:02
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 22 apr, 16:00