Raymond Braad (rechts) geeft advies
Raymond Braad (rechts) geeft advies Foto: Aangeleverd

Vroege beslissers profiteren bij Braad

· leestijd 1 minuut Steenwijk

TUK – Braad Zonwering/Stoffering wil vroege beslissers belonen. Elke klant die vóór 16 februari 2022 een zonnescherm koopt, krijgt 20% korting.

De zon laat zich in januari gemiddeld maar zo’n 61 uur zien. Dat aantal kan in het voorjaar en de zomer oplopen tot wel 300 uur per maand. De meeste mensen gaan dan pas nadenken over zonwering. Wie de grote drukte wil ontlopen, doet er goed aan om nu al zonwering te laten plaatsen. Braad geeft haar klanten daartoe graag een extra duwtje in de rug. Vroege beslissers profiteren van 20% korting op zonneschermen.

Met een zonnescherm bespaar je ruimte
Klanten kiezen vaak voor zonneschermen. De uitval van een zonnescherm is minder groot dan die van een pergola zonwering. De maximale diepte waarin zonneschermen verkrijgbaar zijn, is 3,5 meter. Het voordeel van een zonnescherm is dat het aan de gevel wordt bevestigd. Hierdoor bespaar je ruimte op het terras. De zonneschermen van Braad zijn uitgerust met een motor van het kwaliteitsmerk Somfy. Deze elektrische zonwering kun je met een afstandsbediening eenvoudig in de gewenste stand zetten. Er is ook zonwering, die is uitgerust met een Tahoma Box. Hiermee kun je zonwering bijvoorbeeld zo instellen dat deze ’s ochtends naar beneden gaat en ’s avonds weer omhoog. Andere technische snufjes zijn de zon- en windautomaten. De zonwering gaat daarmee vanzelf naar beneden bij zon en weer dicht bij wind. Wie een zonnescherm liever handmatig bedient, kan ook terecht bij Braad.

400 kleuren
Het doek van de zonneschermen is verkrijgbaar in maar liefst 400 verschillende kleuren. “Modekleuren bepalen niet de keuze die mensen maken. Zij kijken vooral naar welke kleur het beste bij hun huis past,” zegt Raymond. Om een keuze te kunnen maken, bezorgt Braad kleurstalen en doekstalen bij jou aan huis, zodat je in alle rust een keuze kunt maken. Hij benadrukt dat bij Braad nog volop andere vormen van zonwering te koop zijn. “Bij ons kun je ook kiezen uit pergola zonwering, screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen en buitenjaloezieën. Daarnaast beschikken wij over een ruime collectie vloeren en raamdecoratie.” De kortingsactie geldt echter niet voor deze producten.

Contact
Wie zonwering bij Braad aanschaft, krijgt een medewerker op bezoek, die bekijkt of de gevel geschikt is. Voor het plaatsen van de zonwering heeft het bedrijf eigen monteurs in dienst. Braad Zonwering/Stoffering is gevestigd aan Roomweg 11. Het is ook mogelijk om met een adviseur te beeldbellen voor een optimale uitleg en beleving van de zonwering. Voor meer informatie: www.braad.nl.


Afbeelding
Woningcorporaties geven antwoord op jouw vragen: Thema-avond georganiseerd door GroenLinks en PvdA Steenwijk 6 uur geleden
Afbeelding
Droomuitslag voor Vledderveen tijdens opening Corsoseizoen in Frederiksoord Westerveld 7 uur geleden
Spelers en staf van VV Jubbega leggen zich niet neer bij de beslissing van het bestuur -
Nieuwe ontwikkeling: de spelers en trainer van VV Jubbega willen seizoen afmaken Sport 7 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 23 uur geleden
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur gisteren
In de Jan van Riebeeckstraat in Steenwijk-West wordt de riolering vervangen
Groot onderhoud aan de Steenwijkerlandse openbare ruimte: in vrijwel alle kernen werk in uitvoering Steenwijkerland gisteren