RSG Tromp Meesters
RSG Tromp Meesters Foto: Compact Media

Online Open Huis in Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Dit jaar organiseren SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters online het Open Huis. 

Op beide scholen kun je een digitaal kijkje nemen via een live uitzending op www.samengaanwehetmaken.nl. Ook kun je chatten om vragen te stellen. Verschillende gasten vertellen in een talkshow over de scholen, over de keuzemogelijkheden en de ondersteuning. Verder wordt er overgeschakeld naar een paar lokalen om in de les te kijken.

Op de RSG Tromp Meesters vindt de uitzending plaats op woensdag 26 januari om 15.00 uur. Er wordt voorlichting gegeven over de mavo, de havo, het atheneum en het gymnasium. Op woensdag 2 februari geef SG Eekeringe voorlichting over de mavo, vmbo basis en kader en het praktijkonderwijs. De uitzendingen zijn ook op een ander tijdstip terug te kijken. 

Persoonlijke rondleiding
Mensen die toch graag een live kijkje willen nemen op de scholen, kunnen zich opgeven voor een persoonlijke rondleiding. De scholen hopen dat er binnenkort meer ruimte komt om dit te organiseren. Mensen kunnen zich alvast opgeven, dan wordt op een later moment een afspraak ingepland. Op woensdag 9 februari organiseert RSG Tromp Meesters ook een extra ‘Experience Day’. Op die dag kunnen leerlingen uit groep 8 meelopen met de brugklassers. Aanmelden kan via experiencedays@rsgtrompmeesters.nl.

Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasje Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 5 uur geleden