Jan Mulder
Jan Mulder Foto: Helmich Lubberts

Jan Mulder verlengt bij SC Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden en trainer Jan Mulder hebben besloten om de huidige samenwerking met één seizoen te verlengen. 

De Steenwijker oefenmeester is inmiddels een begrip in het vrouwenvoetbal. Want rond de eeuwwisseling was Jan Mulder al op hoog niveau actief bij de vrouwen van Havelte. Daarna volgde er een rondgang langs De Blesse, HTC, MSC en Olde Veste. In de periode tussen de ploeg uit Meppel en Olde Veste was Mulder ook al een viertal jaren actief bij SC Genemuiden. In die periode wist hij het eerste elftal naar de eerste klasse te loodsen. Ook nu is er de kans dat Jan Mulder dat kunststukje gaat herhalen want in de huidige competitiestrijd diet Genemuiden mee om de titel in de Oostelijke tweede klasse. 

Kampioenschap
Jan Mulder laat weten nog niet klaar te zijn bij de club. “In het seizoen 20/21 lagen wij als VR1 team op titelkoers, maar de corona stak daar helaas een stokje voor. En nu in het lopende seizoen staan we op een tweede plek en doen we nog mee om het kampioenschap,“ zegt Mulder. Ook zal de oefenmeester zijn kennis gaan overbrengen binnen de jeugdafdeling van de club. Naast Mulder verlengde ook teammanager Gerrit Beens zijn contract.

Afbeelding
Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe Steenwijk 14 uur geleden
Wie is er bang voor Virginia Woolf
Met twee video's: Komische Insta-typetjes van Merijn Scholten in De Meenthe Cultuur 15 uur geleden
Frans van der Velden zet een speler van Vitesse '63 op het verkeerde been
VV Steenwijk Old Stars is kampioen regiocompetitie Sport 15 uur geleden
Valentijn Hoogenkamp
Valentijn Hoogenkamp komt niet naar de Buze Cultuur 22 uur geleden
Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 23 uur geleden