Wout en Janneke de Vries
Wout en Janneke de Vries Foto: Aangeleverd

Colors&Home De Vries geeft 20% korting op raamdecoratie

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - Nu het hartje winter is, brengen we meer tijd thuis door. We stoken de verwarming wat hoger en steken kaarsen aan. Raamdecoratie speelt ook een belangrijke rol om het binnen extra sfeervol en knus te maken. Daarmee zorg je bovendien voor privacy. Colors@Home De Vries geeft daarom NU 20% korting op raamdecoratie. In de winkel aan de Langebaan 24 kun je trouwens ook terecht voor andere binnenstoffering, zoals vloeren, behang en gordijnen.

Rolgordijnen, jaloezieën, duettes, plichés en silhouettes. Al deze vormen van raamdecoratie vind je bij Colors@Home De Vries. Eigenaren Wout en Janneke De Vries laten graag de vele verschillende mogelijkheden en de laatste trends in hun winkel zien. Zij bezoeken regelmatig internationale vakbeurzen en houden hun assortiment altijd up-to-date. “Vooral duettes zijn populair,” vertelt Janneke. Ze legt uit dat deze raamdecoratie bestaat uit twee laagjes stof, die zich als een harmonica opvouwen als je ze optrekt. Janneke noemt duettes een veelzijdige raamdecoratie. “Je kunt ze van boven naar beneden laten vallen, maar ook een baan halverwege het raam vastzetten.”

Houten jaloezieën
Jaloezieën zijn een andere vorm van raamdecoratie, waar ook veel klanten voor kiezen. De horizontale of verticale lamellen zijn in meerdere afmetingen en materialen verkrijgbaar, zoals hout en aluminium. Veel vraag is er momenteel naar houten jaloezieën met stroken van 50 mm breed. Duettes en jaloezieën zie je vaak in woonkamers en keukens. Voor in hun slaapkamer kiezen veel mensen voor rolgordijnen. Die vind je natuurlijk ook in allerlei soorten en maten bij Colors@Home De Vries.

Luxaflex Megaview
Alle raamdecoratie die Wout en Janneke verkopen zijn afkomstig van de kwaliteitsmerken Bece en Luxaflex. Laatstgenoemd merk heeft onlangs een nieuwe variant op de markt gebracht. “Luxaflex had al raamdecoratie met standaard lamellen van 25 mm in het model MegaView, maar sinds kort zijn deze ook verkrijgbaar in 50 mm,” vertelt Wout. Deze horizontale jaloezie heet MegaView omdat bij het openen twee lamellen op elkaar vallen en zo een grotere doorkijk ontstaat. Dit geeft een beter zicht naar buiten, terwijl privacy en lichtinval behouden blijven. Je kunt kortom: spelen met licht. Een andere nieuwe ontwikkeling is de elektrische bediening. Met een afstandsbediening of app op je smartphone laat de raamdecoratie zich eenvoudig openen en sluiten vanuit je luie stoel.

Interieuradvies
Wie naar de winkel komt krijgt altijd deskundig advies van Janneke en Wout. Wil je liever interieuradvies aan huis, dan is dat ook mogelijk. Janneke drukt haar klanten altijd op het hart niet alleen af te gaan op welke raamdecoratie in de mode is of wat vrienden of kinderen aanbevelen. “Kijk eerst goed wat in jouw huis en bij je meubels past,” adviseert ze. Klanten mogen daarom altijd stalenboeken mee naar huis nemen. Daarin kun je zien dat raamdecoratie verkrijgbaar is in allerlei actuele kleuren. “Vooral effen naturel, grijs en antraciet wordt veel gekozen,” aldus Janneke. Liefhebbers van bonte kleuren of prints met bloemen, streepjes of blokjes hebben ook volop keuzemogelijkheden. Nadat een keuze is gemaakt, komt Wout altijd langs om de maten nauwkeurig op te meten.

De korting van 20% bij Colors@Home De Vries is nog geldig tot en met 12 februari 2022. De actie is van toepassing op alle raamdecoratie, inclusief horren, maar uitgezonderd gordijnen. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.devries-colorsathome.nl.