Brasserie Zus & Zo
Brasserie Zus & Zo Foto: Aangeleverd

Valentijnsactie van Zus en Zo en Luxor Cinemas

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - Romantisch samen uit eten en daarna naar de bioscoop. Dit zijn uitjes die helemaal bij Valentijnsdag passen. Brasserie Zus en Zo en Luxor Cinemas bieden daarom speciaal op deze dag een compleet avondje uit aan. Het Valentijnarrangement bestaat uit een driegangenkeuzemenu en een film.

Zus en Zo en Luxor werken al sinds eind 2021 samen. “Met het Diner & Movie Arrangement bieden wij een compleet avondje uit aan,” vertelt Jaivey Hurkmans van Luxor. Speciaal voor aanstaande maandag 14 februari hebben beide bedrijven een arrangement samengesteld: Diner & Movie Valentijn. Dit bestaat uit een driegangenkeuzemenu bij Zus en Zo en een film naar keuze bij Luxor voor slechts € 35,00 per persoon. De avond krijgt zowel bij Luxor als bij Zus en Zo een feestelijk tintje!

‘Ik wist het’ 
Jaivey kan verliefde stellen, die lekker willen zwijmelen op Valentijnsdag, de film ‘Ik wist het’ van harte aanbevelen. Dat is een magische en romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar letterlijk de man van haar dromen ontmoet. Daar gaat nog wel een tweestrijd aan vooraf.

Naast deze film worden er nog drie toffe films vertoond, namelijk ‘Spiderman: No Way Home’, ‘Death on the Nile’ en ‘Scream’. Kijk voor het complete filmaanbod en meer informatie op www.luxor.nl.

Samenwerking
De aankomende acties van Luxor en Zus en Zo liggen al op de plank. Denk hierbij aan de Diner & Movie en aankomende premières. De eerstvolgende samenwerking is de Peuter- en kleutervoorstelling.

Peuter- en kleutervoorstelling
Vanaf 13 februari biedt Luxor ‘s ochtends een film aan vanaf 3 jaar. “Speciaal voor deze kleintjes blijft het licht aan en klinkt het geluid minder hard. Zo geven wij jonge kinderen een prettige eerste bioscoopervaring,” aldus Jaivey. Op 13 februari draait Maya de Bij. Na afloop van deze voostelling krijgen de kleintjes gratis poffertjes bij Brasserie Zus en Zo.

Reserveren
Het Diner & Movie Valentijnarrangement kost slechts € 35,00 per persoon en is te reserveren via Brasserie Zus en Zo. Telefoon: 0521- 523425 of informatie@zusenzosteenwijk.nl.

Kijk voor het filmaanbod op www.luxor.nl. Houd voor de overige acties van Zus en Zo en Luxor Cinemas de socials en websites goed in de gaten!

Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 6 uur geleden
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 8 uur geleden
Burgemeester Rikus Jager spreekt wethouder Alfred Schoenmaker toe
Alfred Schoenmaker benoemd tot wethouder gemeente Westerveld Westerveld 9 uur geleden
Ecoloog Joep Crombag
81.497 beterschapswensen voor natuur aangeboden in Den Haag Algemeen gisteren
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 23 apr, 14:37
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland 23 apr, 13:13
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 23 apr, 12:00
Raymond Ceulemans in actie
Glansrijke overwinning van Gert-Jan van der Veen op Raymond Ceulemans Sport 23 apr, 09:54
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 23 apr, 09:02