Eyezen brillenglazen
Eyezen brillenglazen Foto: Aangeleverd

De Jong Optiek heeft actie Eyezen brillenglazen: ‘Zie beter, presteer meer’

· leestijd 1 minuut Zakelijk

STEENWIJK – Werken, studeren, socializen, autorijden en gamen: door onze digitale levensstijl brengen we veel tijd door achter beeldschermen. Met een computerbril of beeldschermbril met Eyezen brillenglazen kun je scherp en veilig je gang aan. Wie nu bij De Jong Optiek Eyezen brillenglazen van Eyezen aanschaft, krijgt er een Google Nest Mini bij cadeau.

Brillenglazen van Eyezen zijn van topkwaliteit. Daarbij heb je 24/7 zichtcomfort, dus minder last van visuele vermoeidheid. Met de brillenglazen zie je alle details loepzuiver en ze bieden een maximale bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Eyezen biedt meer dan alleen oogcorrectie met haarscherp zicht op alle kijkafstanden. Zo geeft het onderste deel van het brillenglas een visuele boost als leesondersteuning. Zelfs voor mensen die geen bril op sterkte nodig hebben, is het een goed idee om een bril met deze brillenglazen te gebruiken. Met de brillenglazen van Eyezen kijk je de hele dag ontspannen. Kortom: Zie beter, presteer beter!

De Eyezen technologie is ontwikkeld door glasspecialist Essilor. Dit bedrijf is gevestigd in Zevenaar. Essilor deed hiervoor uitvoerige observaties van het gebruik van digitale apparaten. De Jong Optiek en vakopticiens wereldwijd bevelen de brillenglazen aan voor iedereen met een digitale levensstijl. 

Google Nest Mini cadeau
Wie nu brillenglazen van Eyezen aanschaft, krijgt er een witte of zwarte Google Nest Mini gratis bij. Dit is een slimme luidspreker. Je kunt daarmee muziek afspelen, maar ook spraakopdrachten geven om bijvoorbeeld de weersverwachting, de nummer 1 uit de Top2000 of de geboortedatum van Irene Schouten op te zoeken. 

Kom langs
Kom langs in de winkel van De Jong Optiek Steenwijk om alle voordelen van een computer- of beeldschermbril met eigen ogen te ervaren. Bij deze optiek kun je rekenen op een deskundig oogonderzoek. Verder kun je een keuze maken uit tientallen monturen. Samen met De Jong stel je een bril op maat samen die past bij jouw persoonlijke voorkeuren. 

De actie is geldig tot en met 3 april 2022. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. De Jong Optiek gevestigd aan de Markt 16 in Steenwijk. Maak een afspraak op www.dejongoptiek-steenwijk.nl of bel 0521-513886.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 6 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 7 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 9 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47