Tuincoach Magda Piessens
Tuincoach Magda Piessens Foto: Roos Zwart

Tuinpraatjes in Infopunt Duurzaam Doen

Steenwijkerland

STEENWIJK - Tuincoach Magda Piessens houdt op woensdag 16 februari een tuinpraatje in Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Ze zal het dan hebben over natuurlijk tuinieren. Twee weken later, op 2 maart, zal ze uitleg geven over groenbemesters. Magda zal ook veel foto’s laten zien. Het tuinpraatjes begint 16 februari om 14.30 uur en op 2 maart om 13.00 uur.

Spreekuur
Magda Piessens is elke woensdag aanwezig in het Infopunt van 11.00 tot 14.00 uur. Zij geeft praktisch advies over hoe je jouw tuin kunt verbeteren. Wil je graag de stenen eruit en planten erin, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan kan de tuincoach hierbij helpen met advies hoe je dit het beste kan aanpakken. Haar advies is geheel gericht op jouw tuin en het is vrijblijvend en gratis. Je doet zelf de uitvoering.

Milieuvriendelijke adviezen
Magda kan ook helpen met een probleem in de tuin. Het maakt niet uit hoe klein of groot dit probleem is. De tuincoach geeft alleen milieuvriendelijke adviezen voor de tuin. Er zijn veel meer mogelijkheden dan direct gif spuiten of de hele tuin ‘verstenen’.

Dus zit je met je handen in het haar over je tuin, kom dan gerust langs in het Infopunt aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. 

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 14 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26