Afbeelding
Foto: Pixabay

Steenwijkerland United start op 15 maart met voetbalmiddagen voor middelbare scholieren

Sport

STEENWIJK - Steenwijkerland United start op 15 maart met de SLU voetbalmiddagen voor middelbare scholieren op de velden van ‘d Olde Veste ‘54. De organisatie werkt daarbij samen met International Sports Revolution. 

De voetbalmiddagen zijn voor alle jongeren uit Steenwijk en omgeving in de middelbare schoolleeftijd. Hierbij maakt het niks uit of je al kan voetballen of het graag wil leren. De voetbaldagen zullen acht weken op dinsdagmiddag zijn, beginnend op dinsdagmiddag 15 maart.  Alle middagen zijn gratis, dus iedereen kan mee doen. Gratis aanmelden kan via de link op steenwijkerlandunited.nl/slu-voetbaldagen. 

Steenwijkerland United
Steenwijkerland United is een initiatief waarin, onder regie van de voetbalvereniging Olde Veste, diverse partners (sportverenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en overheid) de krachten bundelen om samen een aantal sociaal-maatschappelijke en sportieve doelen te bereiken voor de regio Steenwijkerland.

International Sport Revolution
International Sports Revolution (I.S.R.) is een sportplatform uit Zwolle met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van sporters en de unieke kracht van sport in te zetten voor maatschappelijke relevantie. De I.S.R. wil een succesvolle sportieve toekomst voor de kinderen creëren door middel van de vier I.S.R. kernwaarden: Gezond Zijn, Samen Plezier, Fysiek Sterk en Innerlijke groei. 

Afbeelding
Oscarwinnaar 'The Zone of Interest' bij Filmhuis Steenwijk Cultuur 5 uur geleden
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 8 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 19 uur geleden