Afbeelding
Poster

Acties voor Oekraïne: Sportschool HIER! geeft lessen

Steenwijk

TUK - Sportschool HIER! houdt op zaterdag 12 maart een actie voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. De sportschool geeft lessen aan leden en niet-leden. De opbrengst is voor Giro555.

Eigenaar John Nagelhout van Sportschool HIER! vertelt dat hij op zaterdag 12 maart lessen organiseert voor zowel leden, als niet-leden. “Iedereen is welkom om tussen 8.00 en 13.00 uur mee te doen aan een groepsles voor tien euro. Kies je voor drie of meer groepslessen, dan betaal je 25 euro,” legt hij uit. Daarbij kunnen de deelnemers kiezen uit tal van fitnessoefeningen: yoga, pump, cycle, step, kickfit, balance, sh’bam, jam en circuittrainingen. 

Giro555
De totale opbrengst van de workshops doneert John aan Giro555 voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. “En ook de volledige opbrengst van de compumpties gaat naar Giro555, hoe meer geld hoe beter,” voegt hij daaraan toe.

Aanmelden voor de lessen kan op: www.fitness-hier.nl

Andere acties
Ook andere bedrijven en organisatie in de regio houden acties, zoals Romofashion in Oldemarkt, Hengst Workwear in Steenwijk en Jabadoe Kinderopvang in Steenwijk. Rabo Theater De Meenthe levert een bijdrage in de vorm van een Benefiet Korenfestival op zaterdag 12 maart. Die Dorfplatz Musikanten uit Oldeberkoop  bestemde voor hetzelfde doel afgelopen zondag de entreegelden van haar concert in Havelte. Verder zamelde Jan en Joke Smit in Oldemarkt kleding in via de Landerijen.

Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe Steenwijk 14 uur geleden
Wie is er bang voor Virginia Woolf
Met twee video's: Komische Insta-typetjes van Merijn Scholten in De Meenthe Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Met acht foto's: Twee voertuigen uitgebrand aan de Willem van der Veerstraat in Steenwijk 112 21 uur geleden
Afbeelding
Pannakooi bij RSG Tromp Meesters wordt op woensdag 10 april geopend Steenwijk 21 uur geleden
Afbeelding
Goed overleg zorgt voor oplossing: Lelieteelt in Diever bij school gaat niet door Westerveld 21 uur geleden