The Father
The Father Foto: Aangeleverd

Filmhuis Steenwijk vertoont The Father en Druk

Cultuur

STEENWIJK - Komende week staan de volgende films op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe).

The Father
Dinsdag 8 maart om 20.00 uur is de filmvertoning ‘The Father’. The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The two popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favorite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

Druk
Donderdag 10 maart om 20.00 uur is de filmvertoning ‘Druk’. Vier bevriende docenten besluiten om te onderzoeken of het lesgeven ze beter afgaat onder invloed van alcohol. Ze zijn hiertoe gekomen door een theorie die zegt dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in het bloed geestverruimend werkt en de creativiteit verhoogt. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te houden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Ook te zien in Filmhuis Steenwijk
Donderdag 17 maart Kom hier dat ik u kus.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Druk
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe Steenwijk 14 uur geleden
Wie is er bang voor Virginia Woolf
Met twee video's: Komische Insta-typetjes van Merijn Scholten in De Meenthe Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Met acht foto's: Twee voertuigen uitgebrand aan de Willem van der Veerstraat in Steenwijk 112 21 uur geleden
Afbeelding
Pannakooi bij RSG Tromp Meesters wordt op woensdag 10 april geopend Steenwijk 21 uur geleden
Afbeelding
Goed overleg zorgt voor oplossing: Lelieteelt in Diever bij school gaat niet door Westerveld 21 uur geleden