Dahliakoningin bij een vorig Corso in Vollenhove
Dahliakoningin bij een vorig Corso in Vollenhove Foto: M+Fotografie

Corso Vollenhove zoekt Dahliakoningin

Steenwijkerland

VOLLENHOVE - Corso Vollenhove zoekt voor het jaar 2022 weer een nieuwe Dahliakoningin. Wil jij een jaar lang het nieuwe gezicht zijn van het Corso in Vollenhove? Ben jij 16 jaar of ouder? Geef je dan nu op!

Je opent niet alleen het Bloemencorso, maar bent het hele jaar betrokken bij vele andere activiteiten zoals: feestelijkheden in- en rond de Corsoweek, het Frommelcorso, de Corso Expo, Sint-Maarten, Pinksterrijden en Paaseieren zoeken.

Net als andere jaren kun je volledig anoniem solliciteren naar deze droomfunctie. Het is tenslotte een erebaan! De gekozen Dahliakoningin presenteert zich dit jaar voor het eerst aan het publiek tijdens de kick-off van het Corso seizoen; de Corso Expo. Houd vrijdagavond 29 april dus alvast vrij in je agenda! Naast de onthulling van de Dahliakoningin, presenteren de wagenbouwers deze avond hun ontwerpen voor komend jaar.

Geef je op!

Ben jij degene die Corso Vollenhove zoekt? Stuur dan nu je motivatiebrief met foto naar Mariska Hoogstede via: mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl en wie weet ben jij het nieuwe gezicht van Corso Vollenhove. Opgeven kan tot 26 maart. De gesprekken vinden in week 13 en 14 plaats. Voor vragen en/of meer informatie kun je ook bij Mariska terecht.

Dahliaprins- en prinses verkiezing

Ook zoekt Corso Vollenhove weer een leuke Dahliaprins- en prinses die dit jaar het Kindercorso willen openen en net zoals de Dahliakoningin allerlei andere activiteiten het jaar rond gaan doen. Dit jaar zullen de Dahliaprins- en prinses zoals vanouds in de feestweek bekend worden gemaakt. Verdere informatie volgt tegen die tijd. Houd de social media van Corso Vollenhove dus in de gaten!

Afbeelding
Droomuitslag voor Vledderveen tijdens opening Corsoseizoen in Frederiksoord Westerveld 3 uur geleden
Afbeelding
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Luttelgeest Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 16 uur geleden
Uitzicht van de watertoren in Sint Jansklooster
10-jarig jubileum watertoren Sint Jansklooster: gratis toegang Steenwijkerland 17 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere pennen stelen de show in Bibliotheek Giethoorn en Oldemarkt Steenwijkerland 21 uur geleden
 Jaydy Schonewille en Jolijn Liezen
Finales op Olympische kwalificatietoernooi voor zwemmers Steenwijk '34 Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Oscarwinnaar 'The Zone of Interest' bij Filmhuis Steenwijk Cultuur 19 apr, 10:00
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 19 apr, 07:30
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 18 apr, 20:54