Afbeelding
Foto: Pixabay

Bijeenkomst over veiligheid voor senioren in MFC Hoogthij

Steenwijkerland

STEENWIJKERWOLD De Stichting Senioren Platform Steenwijkerland organiseert op woensdag 23 maart een bijeenkomst over veiligheid in MFC Hoogthij. 

Bij de bijeenkomst zijn de politie en de brandweer aanwezig. Zij zullen voorlichting geven over hoe we veilig kunnen blijven wonen. Dit is vooral voor uzelf van belang, maar ook uw kinderen zijn van harte welkom.

Mocht u het zelf niet meer kunnen beveiligen, dan kunnen uw kinderen of mantelzorgers voor u kijken wat het beste voor uw veiligheid is. Ook zorgmedewerkers zijn natuurlijk van harte welkom, want zij komen bij diverse mensen over de vloer en een kleine controle is zo gebeurd of zij geven advies wat er moet gebeuren voor uw veiligheid. De stichting hoopt zo veel mogelijk mensen te ontmoeten, want de zomer staat voor de deur en een inbraak is snel gepleegd als er geen deugdelijke sloten en andere voorzorg is genomen.

De bijeenkomst wordt gehouden in multifunctioneel centrum Hoogthij in Steenwijkerwold. De aanvang is 14.00 uur en de toegang en de koffie zijn gratis.

Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasje Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 3 uur geleden
Afbeelding
Met vijf foto's: Plugin - Plugout Sessie in Café Gelderingen: Blues- en rockband Van Lunteren excelleert Cultuur 26 mrt, 17:54
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Algemeen 26 mrt, 17:10
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Partnerbijdrages 26 mrt, 17:10