Afbeelding
Foto: Pixabay

Frisse start op ’t Diep: Roeivereniging ’t Diep organiseert gratis proefles

Sport

STEENWIJK - Nu de corona weer wat geluwd is, maakt ook ’t Diep weer een frisse start. Daarom organiseert de roeivereniging zaterdag 19 maart 2022 een gratis en vrijblijvende proefles roeien voor een ieder die geïnteresseerd is in de roeisport.

De dag start om 9.30 uur op Roeivereniging ’t Diep aan de Hooidijk 2 in Tuk en duurt tot 12 uur. Het is een unieke mogelijkheid om te ervaren hoe mooi de roeisport is. Roeien is voor alle leeftijden. Je moet kunnen zwemmen en lenig genoeg zijn om in de boot te stappen. Dan kan je direct aan de slag. Als lid van de roeivereniging mag je roeien wanneer je wilt. Alle dagen van de week, het hele jaar door. Behalve als het vriest. En er staan in het clubhuis roeiapparaten voor je klaar, net als in de sportschool. Je kan dus het hele jaar door iedere dag sporten. Recreatief en op wedstrijdniveau.

Daarbij, met de Weerribben en Wieden, kent de gemeente Steenwijkerland één van de mooiste roeiwateren van Nederland. Meld je aan via nieuweleden@tdiep.nl. Meer info vind je ook op de website van ’t Diep, www.tdiep.nl.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 17 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26