Afbeelding
Foto: Pixabay

Wandelingen voor ondernemers in de bossen bij Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Ralph Dost organiseert op 22 april en 2 juni Circulaire Innovatie Wandelingen voor ondernemers in de maakindustrie in de bossen bij Steenwijk.

“Ben jij een circulaire ondernemer? Of is jouw maakbedrijf hard op weg naar een duurzame richting? Verbind jezelf met andere ‘ecopreneurs’ door mee te wandelen in de natuur. Door de bossen en over de heide. Leer van elkaar, inspireer elkaar en kom samen tot mooie ideeën, inzichten of samenwerkingen,” aldus Dost.

Deze wandeling organiseert hij met regelmaat en is geheel vrijblijvend en gratis. Om elkaar voldoende te leren kennen en te genieten van de natuur, is de groep niet groter dan tien personen. Er is geen vast programma. Lekker wandelen en er ontstaan gegarandeerd mooie en zinvolle gesprekken. Inspired by Nature!

Aanmelden

Vrijdag 22 april van 8.30 uur tot ca. 9.30 uur en donderdag 2 juni van 9.00 uur tot ca. 10.00 uur. Voor wie tijd en zin heeft kan aansluitend een kop koffie nemen. Locatie: In de bossen bij Steenwijk (tussen Meppel en Heerenveen)

Wandel je mee? Of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar ralph@ralphdost.com met je naam, bedrijfsnaam en mobiele nummer. Ik ontvangt dan een bevestiging en gegevens over de exacte locatie.

Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 5 uur geleden
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk is derde in Gewestelijke Finale Sport 6 uur geleden
De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland 11 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 13 uur geleden
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 15 uur geleden
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 17 uur geleden
De Vijverhof
Deel Vijverhof tijdelijk opvanglocatie voor Oekraïners: Na renovatie 96 appartementen beschikbaar voor reguliere verhuur aan woningzoekenden Steenwijk 23 apr, 16:30
Ecoloog Joep Crombag
81.497 beterschapswensen voor natuur aangeboden in Den Haag Algemeen 23 apr, 16:00
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 23 apr, 14:37