Vorige editie Paasbrunchweekend
Vorige editie Paasbrunchweekend Foto: Aangeleverd

Paasbrunch festijn bij De Strandhoeve

Steenwijkerland

BAARLO - Eerste en Tweede Paasdag staan traditiegetrouw in het teken van een groot paasbrunchweekend bij De Strandhoeve. Een heel weekend genieten van een vers buffet in combinatie met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Waaronder klimmen bij de klimtoren, eieren zoeken en boogschieten. 

Na twee jaar een thuisbezorgd editie te hebben verzorgd kunnen ze bij de Strandhoeve niet wachten om jong en oud weer te mogen ontvangen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en er is een lopend buffet van zoet, hartig en koude gerechten. Nieuw dit jaar is de donut-wall. Bouw je eigen donut met dippers, toppings en zoete lekkernijen.

Dagje uit

De paasbrunch bij De Strandhoeve staat bekend als een dagje uit en is geschikt voor families met jonge kinderen. Kinderen kunnen eieren zoeken, spelen op een klimrek en springen op het springkussen. Voor de echte durfal van jong tot oud is het ook mogelijk om te klimmen in de klimtoren of te leren boogschieten met een ervaren instructeur bij de boogschietbaan. 

De kosten voor de brunch bedragen € 28,50 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 10 jaar € 14,50. Kinderen tot 4 jaar gratis. Meer informatie en reserveren info@destrandhoeve.nl, 0527-203791 of www.destrandhoeve.nl/specials/paasbrunch. 

Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 10 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 11 uur geleden
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 12 uur geleden
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk is derde in Gewestelijke Finale Sport 12 uur geleden
De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland 17 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 19 uur geleden