Afbeelding
Logo Pop in de Kop

Pop in de Kop houdt op 21 en 28 april Open Kooravond

Cultuur

OLDEMARKT - Hou je van zingen en lijkt het je leuk om daar met een groep wat mee te doen? Het koor, Pop in de Kop, is op zoek naar jou. “Zing met ons mee!”

Onder leiding van een enthousiaste, jonge dirigent zingt Pop in de Kop meerstemmige popsongs, van vroeger én van nu. De koorleden oefenen met behulp van muziekbestanden, waarin de stempartijen zijn ingezongen. Noten lezen is dus niet nodig.

Plezier in zingen

Pop in de Kop wil groeien! Vrouw of man, jong of minder jong, je bent welkom als lid van het popkoor. Een muzikale achtergrond hoeft echt niet. Belangrijkste is dat je plezier hebt in zingen. En dat je als koorlid wilt werken aan een leuk resultaat dat we een paar keer per jaar in eigen regio willen laten horen.

Wil je meer weten? Kom op 21 of 28 april 2022 op de open kooravonden. Je kunt kijken, luisteren of meezingen met het koor en zo een indruk krijgen of Pop in de Kop ook wat voor jou is! Je kunt drie keer vrijblijvend meedoen voor je beslist of je lid wordt. Pop in de Kop repeteert elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, behalve tijdens schoolvakanties. Op dit moment is dat in Dalzicht, Frieseweg 39 in Oldemarkt. Kun je op 21 of 28 april niet? Je bent natuurlijk van harte welkom op andere donderdagavonden!

 

De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland 5 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 9 uur geleden
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 23 apr, 14:37
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland 23 apr, 13:13
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 23 apr, 12:00