Martijn Prins
Martijn Prins Foto: Aangeleverd

Bedder biedt ultiem slaapcomfort: een bed voorzien van alle gemakken met een zorg minder voor later

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

OLDEMARKT - “Comfortabel slapen is belangrijk voor iedereen. Slapen is zo persoonlijk dat we elke boxspring en elk matras afstemmen op basis van de behoefte. Niet ons product, maar juist onze klant staat centraal,” zegt Martijn Prins (39), eigenaar van Bedder BV. Het bedrijf geeft daarbij de garantie, dat iedereen goed slaapt op een bed, boxspring en/of een matras van Bedder BV.

“Het belangrijkste onderdeel van het bed is het matras, de gewenste vorm en luxe bepaalt iedereen zelf,” antwoordt Martijn op de vraag hoe Bedder haar klant een comfortabele nachtrust kan bieden. Hij legt uit dat Bedder zijn eigen matras heeft ontwikkeld en deze geheel op basis van het postuur wordt ingedeeld, een matras op maat. Deze is zelfs achteraf aan te passen en is levensloopbestendig. “Hierdoor kunnen we garanderen dat u er goed op gaat slapen, wij geven 100% tevredenheidsgarantie en daar zetten wij ons dagelijks met ons hele team voor in.”

Gebruikersgemak

Ook de luxe hoog/laag comfortbedden zijn eigen producten van Bedder en worden in de fabriek in Oldemarkt geproduceerd. Bij elke beddenzaak tref je bedden aan waarbij het hoofd- en voeteneinde verstelbaar is, maar bij Bedder kun je ook het gehele bed in hoogte verstellen en is het eenvoudig te verrijden. Het wordt zo nog makkelijker om het bed te verschonen, eronder te stofzuigen en het op te maken. Alle bedden zijn uit te voeren met uitstapverlichting, leeslampjes en leuke gadgets als USB-aansluitingen, luidsprekers, tv- kisten en op maat gemaakte hoofdborden.

Comfortbedden met hoog/laag functie

De comfortbedden van Bedder met hoog/laag functie zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Stel u wilt zich voorbereiden op de toekomst of wellicht gaat uw conditie achteruit, u heeft moeite met in- en uitstappen of u heeft misschien hulp of thuiszorg nodig, dan kan het bed van Bedder u helpen. Door het Royal Level® hoog/laag onderstel, mag u zelfs zorg aan onze bed ontvangen! “Een bed met de functies van een ziekenhuisbed, maar die eruitziet als een prachtige luxe boxspring,” zegt Martijn. Hij is er trots op dat Bedder al veel tevreden klanten heeft mogen verwelkomen. “We zijn een jong en dynamisch bedrijf met fantastische werknemers, stuk voor stuk”. Ambities voor de toekomst zijn er ook volop. “Binnen vijf jaar zorgen we ervoor dat onze bedden en matrassen net zo bekend zijn als Auping.”

Bent u zich momenteel aan het oriënteren op een nieuw bed? Vraag dan nu de gratis brochure aan van Bedder, hierin treft u naast alle modellen ook de prijzen aan. Bent u geïnteresseerd, kom dan langs in de showroom. Bent u minder mobiel of heeft u gewoon liever advies aan huis? De slaapadviseurs van Bedder komen ook graag bij u thuis om uw slaapsituatie te bekijken en hierbij een kosteloos en vrijblijvend advies te geven.

Blijf Mobiel Beurs

Welkom in de showroom aan de Steenstraat 2 in Oldemarkt of bij de stand op de Blijf Mobiel Beurs op 9 april in De Meenthe. Bedder heeft in april een kortingsactie! Meer informatie vindt u op: www.bedder.nl.

Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 5 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 16 uur geleden
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur 16 uur geleden
Wilfried Godschalk behaalt de beste persoonlijk moyenne
Overduidelijke overwinning van team Boeve Afbouw in derby tegen BV Steenwijk Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Groot feest met "Die Dorfplatzmuzikanten" in de Veldkei Cultuur 23 uur geleden
De Zeeklank met dirigent Johan Bredewout
Interview: Johan Bredewout is veertig jaar dirigent van Christelijk Gemengd Koor De Zeeklank Cultuur gisteren