Afbeelding
Poster SV Giethoorn

Maak kennis met tennis in Giethoorn

Sport

GIETHOORN - Tennisvereniging SV Giethoorn SE organiseert op zondag 10 april een ‘Maak kennis met tennis-ochtend’. Inwoners van Giethoorn en omstreken zijn voor deze gratis clinic welkom op het sportcomplex van Giethoorn. 

“Door corona is het lang niet mogelijk geweest om samen te sporten en door middel van deze ochtend hopen wij weer meer mensen in beweging te krijgen,” aldus Cindy Sonnemans en Joyxe Kroon van SV Giethoorn SE. 

Aanmelden

SV Giethoorn SE geeft op 10 april van 10.00 tot 11.00 uur een clinic aan kinderen. Vanaf 11.00 tot 12.00 uur zijn volwassenen welkom om kennis met tennis te maken. Meld je aan voor de gratis clinic door te malen naar: tennis@svgiethoornse.nl. De tennisbaan van de club ligt op het outdoor sportcomplex van Giethoorn aan de Kerkweg 36b. 

De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 23 apr, 09:02
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 22 apr, 16:00
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 22 apr, 15:34