De voorstelling Jozef
De voorstelling Jozef Foto: Musicalgroep Giethoorn

Musicalgroep Giethoorn stopt na 25 jaar

Steenwijkerland

GIETHOORN - Na 25 jaar en 14 musicals heeft de Musicalgroep Giethoorn helaas moeten besluiten te stoppen met optreden. 

In een persbericht schrijft het bestuur: “Met veel plezier en enthousiasme hebben we per musical gemiddeld anderhalf jaar wekelijks geoefend om zes voorstellingen te spelen voor ongeveer 200 mensen per avond. Dat we nu hebben moeten besluiten te stoppen valt ons zwaar. Echter door de Coronapandemie en door de beperkingen als gevolg van de verbouwing van de Doopsgezinde Kerk, was het voor ons niet mogelijk om de musicals nog langer op te voeren zoals wij en ons publiek dit gewend waren.”

Feestavond

Om toch op een goede manier af te kunnen, organiseert de musicalgroep een feestavond voor de leden. Ook zal zij een verkoop organiseren met kleding, podium en rekwisieten op 11 juni van 11.00 tot 15.00 uur in de Vermaning in Giethoorn. Eventuele belangstelling hiervoor kan vooraf kenbaar worden gemaakt via musicalgroepgiethoorn25@gmail.com

“Wij willen langs deze weg iedereen die de afgelopen jaren, op welke manier dan ook, zijn of haar steentje heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken. Zonder jullie was deze groep nooit zo’n succes geworden,” besluit het bestuur.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 23 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26