Afbeelding
Foto: Pixabay

Inloopavond over de nieuwe Vijverhof

Steenwijk

STEENWIJK – Het voormalige zorgcomplex De Vijverhof aan de Oostercluft wordt de nabije toekomst gesloopt. Dalpha Real Estate gaat hier nieuwe woningen bouwen. De ontwikkelaar uit Naarden organiseert op donderdag 21 april een inloopavond, waar zij de eerste ideeën zal presenteren. 

Op de unieke plek van de Vijverhof ontstaat een nieuwe woon- en leefomgeving met circa 100 wooneenheden. Het wordt een mix van zowel grondgebonden woningen als appartementen. De sfeer van de nieuwe Vijverhof is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven aan de waterkant. Ook het groen wordt niet vergeten. Hier kunnen buurtbewoners gebruik van maken. 

Inloopavond

Omwonenden en toekomstige bewoners worden uitgenodigd voor een inloopavond op donderdag 21 april van 17.00 tot 19.00 uur in De Vijverhof. Er is een maquette en panelen met schetsen van de eerste ideeën. Hoe het er daadwerkelijk uit gaat zien, bepaalt de ontwikkelaar graag samen met omwonenden en toekomstige bewoners. Dat kan dus op 21 april.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 6 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 7 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 8 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47