Marry Gorte (rechts) biedt de cheque aan
Marry Gorte (rechts) biedt de cheque aan Foto: Aangeleverd

Zonnewiede ontvangt cheque van 1.000 euro

Steenwijkerland

GIETHOORN - Woonzorgcentrum Zonnewiede heeft vorige week maandag een cheque van 1.000 euro ontvangen van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land voor de belevenistafel. 

Elke eerste maandag van de maand is er in Zonnewiede een Gouden Koffie. Bij deze activiteit waren vorige week maandag alle stoelen goed bezet en genoot iedereen van koffie met wat lekkers. Ook was Marry Gorte aanwezig en zij bood Zonnewiede een mooie check aan van 1.000 euro van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land voor de belevenistafel. Hiervoor was Zonnewiede al heel lang aan het sparen. 

Mijn Stad, mijn Dorp

“We zijn super blij dat we deze ochtend de belevenistafel feestelijk konden onthullen. Dat de bewoners van Zonnewiede er maar veel op mogen gamen,” reageerde Wally van Olst, coördinator Welzijn Steenwijkerland namens Zonnewiede. Het is volgens haar een fantastisch apparaat waar veel spellen op gespeeld kunnen worden. Dat kan individueel of met een kleine of grote groep. De tafel biedt vele mogelijkheden om samen bezig te zijn. Er zit ook een speciaal programma op dat ‘Mijn Stad, mijn Dorp’ heet, dat natuurlijk Giethoorn is. Wally van Olst: “Prachtig om te zien hoe we dan bekende Gietersen voorbij zien komen en alle natuurlijk alle mooie plekjes. Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land bedankt!”


Giethoorn Wethouder Bram Harmsma opent de beweegroute
Nieuwe beweegroute in Giethoorn feestelijk geopend Met video 4 uur geleden
Werk van Marijke Binnekamp-de Wit
Expositie 'I'm Every Woman' in Kulturhus in Giethoorn Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 13 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 23 uur geleden
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur gisteren
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 24 apr, 09:29