Afbeelding
Logo T.O.P. Onna

Jubileumconcert Muziekvereniging T.O.P. Onna 22 april 2022

Cultuur

ONNA - Vrijdag 22 april houdt muziekvereniging T.O.P. Onna een spetterend (uitgesteld) jubileumconcert in MFC De Zuidwester te Zuidveen. In zowel 2020 als 2021 is het niet gelukt een jubileumconcert te geven voor publiek. In het jaar dat de muziekvereniging 77 jaar bestaat zal de avond in het teken staan van het 75 jarig jubileum. Zij kijkt hier op verschillende manieren op terug. De voorbereidingen voor het concert zijn inmiddels in volle gang. Met veel enthousiasme en plezier zijn de leden van de muziekverenging bezig om van het jubileumconcert iets heel bijzonders te maken.

Muzikale reis door de tijd

Tijdens het concert zal T.O.P. Onna het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd. In de 75 jaar dat T.O.P. Onna muziek maakt zijn er veel muzikale genres en stromingen in de muziek voorbij gekomen. T.O.P. Onna zal op muzikale wijze een prachtig tijdsbeeld gaan schetsen van 75 jaar muzikale geschiedenis en daarbij behorende verhalen welke door de leden zijn opgeschreven. Het zal voor iedereen die straks bij het concert aanwezig is, een feest van herkenning worden. Van klassiek tot pop, van marsmuziek tot rock en roll.

Onder leiding van dirigent Ron Arets en met presentator Joey Teekamp zal dit uitdagende en wisselende programma ten gehore worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat het absoluut geen saaie avond gaat worden! Voor koffie, thee en drankjes staat de Zuidwester weer garant.

U bent van harte uitgenodigd vanaf 19.30 uur in MFC De Zuidwester. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis.