Niels en Rolanda
Niels en Rolanda Foto: Aangeleverd

Inwoners Wanneperveen winnen samen 325.000 euro bij de Postcode Loterij

Steenwijkerland

WANNEPERVEEN - Goed nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7946 BD (straat: Weth. Visscherstraat) in Wanneperveen. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (9 winnaars)
Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Niels en Rolanda worden verrast met een cheque van 50.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan een andere auto kopen!” 

Ietje en Walter winnen 50.000 euro en worden verrast met een gloednieuwe auto. Zij reageren blij verrast: “Geweldig! We gaan met de familie naar Zuid-Afrika.” 

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Wanneperveen is op 25 april vanaf 10.00 uur te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. 

Aftellen tot KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro

Heel de maand april staat in het teken van de eerste KoningsKanjer ooit: een nieuwe geldprijs met een hoogte van 36,7 miljoen euro. Wie er met de miljoenenprijs vandoor gaan, maakt de Postcode Loterij op zondag 1 mei bekend. Een week later, op 7 mei, barst het traditionele wijkfeest los. Naast de KoningsKanjer verdeelt de Loterij op 1 mei nog honderdduizenden andere prijzen door het hele land.

Ietje en Walter
Ietje en Walter winnen naast 50.000 euro ook een auto