Zwembad 't Tolhekke
Zwembad 't Tolhekke Foto: Aangeleverd

Zwembad ’t Tolhekke gaat op 30 april open

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

STEENWIJKERWOLD – Zwembad ’t Tolhekke ligt er tip top bij en gaat op 30 april weer open. Om jong en oud ongestoord zwemplezier te kunnen bieden zou teamleider Monique van Damme graag haar team uit willen breiden met een toezichthouder.

Voor weer een lang en warm zwemseizoen is Zwembad ’t Tolhekke helemaal klaar. “Vorig jaar hebben we al het zwembad geverfd, terwijl we afgelopen winter de gebouwen hebben opgeknapt,” vertelt Monique. De baden zijn bovendien voorzien van een nieuwe coating, het groen is verzorgd en de speeltoestellen kregen een likje verf. “En we hebben van zwemclub ’t Tolhekke zes nieuwe fitnesstoestellen erbij gekregen,” voegt Monique nog toe. Op 27, 28, 29 en 30 april nodigt zij iedereen uit om een abonnement aan te schaffen. Dat kan alleen bij het zwembad tijdens de tijden, zoals die op de website vermeld staan. Vergeet niet om een pasfoto mee te nemen! Het zwembad is dit seizoen geopend vanaf 30 april tot en met 4 september.

Toezichthouder gezocht
“We hopen er een mooi jaar van te maken,” blikt Monique alvast vooruit. Dat zou volgens haar nog beter lukken als ze een extra toezichthouder aan haar team kan toevoegen. Naast Monique werkt nu alleen Marianne Groen als toezichthouder in ’t Tolhekke. “We krijgen wel hulp van de andere medewerkers, maar als één van ons ziek is, moeten we het zwembad ’s middags sluiten,” uit Monique haar zorg. Dat gebeurt ook tijdens de bouwvakvakantie omdat dan één van de toezichthouders met vakantie is. De toezichthouder die ’t Tolhekke zoekt, beschikt over papieren voor reddend zwemmen, EHBO en AED. Affiniteit met zwemmen is natuurlijk ook belangrijk. Wie interesse heeft in het mooie beroep dat we vroeger badjuf of badmeester noemden, kan contact opnemen met ’t Tolhekke via telefoonnummer 06-50930212 of e-mail: info@zwembadtolhekke.nl.

Zwembad 't Tolhekke
Zwembad 't Tolhekke
Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 5 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 6 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 7 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47