V.l.n.r.: Martijn Strijker, Elbert Jan Hesse (d'Olde Veste '54), Jeroen Dirne, Rob Eding (DYKA), Marcel Zuidema, Han Evers (sv Steenwijkerwold)
V.l.n.r.: Martijn Strijker, Elbert Jan Hesse (d'Olde Veste '54), Jeroen Dirne, Rob Eding (DYKA), Marcel Zuidema, Han Evers (sv Steenwijkerwold) Foto: Albert Brunsting

DYKA wordt (mede-)hoofdsponsor van d’ Olde Veste ‘54 en sv Steenwijkerwold

· leestijd 1 minuut Sport

STEENWIJK/STEENWIJKERWOLD - Volgend seizoen wordt DYKA Nederland (mede-)hoofdsponsor van de twee grootste voetbalclubs in Steenwijkerland: d’Olde Veste ‘54 en sv Steenwijkerwold. Door een intense samenwerking met de lokale clubs wil DYKA zijn aanwezigheid in de regio verhogen en richt zich hiermee op de invulling van de meer dan 60 openstaande vacatures.

“We zijn trots om mede-hoofdsponsor van de beide clubs te worden,” aldus Jeroen Dirne, Site Director in de fabriek te Steenwijk. “Veel van onze collega’s zijn al actief in één van de beide clubs en we hadden voordien al een goed contact.” Dat mondt nu dus concreet uit in twee samenwerkingsverbanden.

Actief in Steenwijk

De samenwerking houdt meer in dan enkel een logo op het shirt plaatsen. “Die zichtbaarheid is zeker belangrijk, maar nog meer willen we de jonge én oudere spelers in contact brengen met ons bedrijf. DYKA Nederland groeit sterk en we hebben verschillende vacatures beschikbaar in onze fabriek en hoofdkantoor in Steenwijk. De voetbalclubs kunnen ons zeker helpen: we gaan in de toekomst, in samenwerking met de twee verenigingen, onder meer jobdagen op de clubs organiseren,” voegt Rob Eding, HR Manager, toe. “Op die manier willen we ons nog meer lokaal verankeren. Dat doen we trouwens binnenkort ook op een andere manier: iedereen is welkom voor onze Open Dag op zaterdag 14 mei, dit naar aanleiding van ons 65-jarige jubileum.” Alle informatie en mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op www.dyka.nl/65jaar.

Enthousiaste clubs

De voorzitters van beide clubs reageren enthousiast. “DYKA is en blijft een grote naam in Steenwijkerland, één op acht van onze leden werkt bij het bedrijf. Het is dus mooi dat DYKA deze stap zet,” aldus Marcel Zuidema, voorzitter sv Steenwijkerwold. Elbert Jan Hesse, voorzitter d’Olde Veste ‘54, treedt Marcel bij: “Ook wij zijn enorm trots op deze samenwerking! DYKA heeft net zoals onze vereniging de sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staan en wij zien dit als een prachtige kans om huidige en potentiële leden te enthousiasmeren en kennis te maken met dit prachtige bedrijf! Naast het voetballen bij onze vereniging vinden wij het belangrijk dat onze leden ook terecht kunnen bij ons voor mogelijke stageplekken en/of vacatures. De sportieve ambities gaan daarom hand in hand met de maatschappelijke ambities. De DYKA Jobdagen gaan hier zeker een positieve bijdrage aan leveren!” d’ Olde Veste ‘54 lanceert binnenkort haar nieuwe shirt aan de hand van een originele video.

Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland gisteren