Roeli en Wim Schaart
Roeli en Wim Schaart Foto: Aangeleverd

Warenhuis Kuinre sluit per 1 mei haar deuren

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

KUINRE - Na vijftig jaar gaat per 1 mei de deur definitief op slot van Warenhuis Kuinre. Eerst heeft de familie Van Dijk de zaak gerund. Sinds bijna 42 jaar doen Wim en Roeli Schaart dat. Nu is de tijd aangebroken dat zij het wat rustiger aan gaan doen.

“We hebben allebei de leeftijd bereikt dat wij van ons pensioen kunnen gaan genieten en hebben besloten om dan ook te stoppen met de winkel. Natuurlijk doet het nemen van dit besluit ons wel pijn in het hart, want in de afgelopen 42 jaar hebben we een ruime klantenkring opgebouwd in Kuinre en omgeving en hebben we onze ziel en zaligheid in de winkel gestopt. Wel blijven we nog het drukwerk verzorgen voor onze zakelijke klanten en voor alle verenigingen in en rondom Kuinre,” vertellen Wim en Roeli. Van verveling zal geen sprake zijn bij Wim en Roeli, want hobby’s hebben ze genoeg, onder andere fietsen, vissen, wandelen en nog veel meer.

Op zaterdag 1 mei is het definitief en gaat om 15.00 uur de deur op slot. Tot die tijd kunnen klanten nog profiteren van 75% korting op het gehele assortiment. “Dus sla in deze laatste dagen nog uw slag en profiteer van deze hoge korting.”

De openingstijden zijn nog:

  • Donderdag 28 april van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Vrijdag 29 april van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Zaterdag 30 april van 09.00 tot 15.00 uur.

Wim en Roeli willen niet met de stille trom vertrekken en daarom is er op 6 mei, voor hun klanten nog de mogelijkheid om persoonlijk afscheid van hen te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit zal gehouden worden in dorpshuis ‘De Botter’ Burchtstraat 3 te Kuinre van 15.00 tot 18.00 uur. “Van harte welkom!”

De avond van BGL is goed bezocht
BuitenGewoon Leefbaar organiseert succesvolle thema-avond over alcohol en drugs in Steenwijkerland Algemeen 7 uur geleden
Ina Haveman -
Raadspraat deel zes door Ina Haveman Politiek 8 uur geleden
Riet is wintergoud
Meer inzicht in wisselende waterpeilen nodig voor natuuropgave De Wieden Steenwijkerland 10 uur geleden
Het verloren transport
Laatste film van dit seizoen: 'Het verloren transport' in Filmhuis Oldemarkt Cultuur 12 uur geleden
Wilma Wuite met haar boek 'IJskelder'
Wilma Wuite uit Giethoorn staat op shortlist The Indie Awards: 'Ik ben flabbergasted' Cultuur Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Acro dames SV Giethoorn SE door naar halve finale NK Sport 15 apr, 17:18