Afbeelding
Foto: Aankondiging Expositie J.C. Dekkers

Expositie van de 90-jarige Jan Dekkers

Cultuur

BLOKZIJL - Op zaterdag 4 juni is er ter ere van de verjaardag van Jan Dekkers uit Emmeloord een expositie van zijn kunst in ‘t Lam. Deze kunst is geïnspireerd op werk van Picasso, Chagall, Joseph Israels en vele andere beroemde schilders. Door de jaren heen heeft Jan zich ontpopt als autodidact schilder en tekenaar. Hij is gespecialiseerd in olieverf, aquarellen, pen, houtskool en kleurpotloodkunst. 

Tijdens de expositie kunt u werk van hem ontdekken door de jaren heen, vanaf de jaren 80 tot aan nu. Denk aan landschappen, stillevens, gebouwen en abstracte werken. Vindt u het werk van Jan Dekkers mooi en wilt u die graag hebben? Vanaf een uur na opening mag u het werk meenemen via de ‘betaal wat u wil methode’. Geef dit aan bij de gastvrouw en zij zal u hier meer informatie over geven. 

De familie van Jan Dekkers hoopt u te mogen ontvangen in ’t Lam om onder het genot van een drankje de werken van de heer Jan Dekkers te ontdekken. De opening is om 14.00 uur. Vanaf 15.00 uur is J.C. Dekkers aanwezig. De expositie duurt tot 18.00 uur. Adres: ‘t Lam, Breestraat 2 in Blokzijl.

Wethouder Marcel Scheringa (rechts) en raadslid Roland Logtmeijer
Steenwijkerland wil flesjes en blikjes uit afval redden: gemeente plaatst 'doneerringen' Steenwijkerland 6 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe Steenwijk 20 uur geleden