Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Open Dag bij De Strandhoeve en De Roofvogelhoeve

Steenwijkerland

BAARLO - Op zondag 5 juni (Eerste Pinksterdag) houden De Strandhoeve en De Roofvogelhoeve een feestelijke Open Dag. Dé gelegenheid voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder bedrijfsfeest, fantastische familiedag of waanzinnig vriendenuitje. Er is van alles te zien, te doen en te proeven. Een uitgebreid programma voor jong en oud. Gratis toegang.

Een dagje uit

Een voorproefje van dé zomeractiviteiten Het Blote Voetenpad en het Maïsdoolhof, Roofvogel demonstraties en vernieuwde gerechten met lokale producten. Er is van alles te doen, te zien en te proeven tijdens de Open Dag.

De nadruk van deze dag ligt op families en vriendengroepen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten worden de mogelijkheden gedeeld. Iedereen is welkom om de leukste nieuwe activiteiten uit te proberen, waaronder Laser Kleiduifschieten! Ook is de dierlijke Avonturentuin van De Roofvogelhoeve met o.a. schildpadden geopend.

Partners in bijzondere beleving

De Strandhoeve werkt veel en graag samen met bedrijven uit de omgeving. Van groot belang zijn dan ook de lokale leveranciers van de keuken. Ook op het gebied van activiteiten zijn er partners aanwezig. Een bont gezelschap met slechts één doel: het leukste dagje uit!

Over De Strandhoeve

Tijdens deze dag wordt er van alles verteld over de ontwikkelingen van de Strandhoeve Groep (De Strandhoeve, B&B, Groepsaccommodatie, Brasserie AanDeel, Paviljoen Het Proeflab// en Eethuus ‘t Diep). Meer informatie is te lezen via https://www.destrandhoeve.nl/over/opendag.


Afbeelding
Bijzondere pennen stelen de show in Bibliotheek Giethoorn en Oldemarkt Steenwijkerland 14 uur geleden
 Jaydy Schonewille en Jolijn Liezen
Finales op Olympische kwalificatietoernooi voor zwemmers Steenwijk '34 Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Woningcorporaties geven antwoord op jouw vragen: Thema-avond georganiseerd door GroenLinks en PvdA Steenwijk 17 uur geleden
Afbeelding
Oscarwinnaar 'The Zone of Interest' bij Filmhuis Steenwijk Cultuur 21 uur geleden
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 23 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 18 apr, 20:54