Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Boer en Burger Mudrun bij de Maargies Hoeve op 4 juni

Sport

KALLENKOTE - Studenten van het Terra MBO in Meppel en Aeres Hogeschool Dronten organiseren op zaterdag 4 juni een mudrun bij de Maargies Hoeve in Kallenkote. Dit spektakel heet de Boer en Burger Mudrun.

Er zijn twee routes met verschillende uitdagende obstakels: een kleine route van 1 kilometer en een grotere route van 5 kilometer. De mini-run is voor jonge kinderen en mensen die de 5 kilometerrun te lang vinden en toch gezellig mee willen doen. Er wordt gestart in verschillende groepen. De eerste groep start om 10.00 uur. Aanvang is een half uur van te voren. Via de mail krijgt iedereen een startlijst. Tickets zijn verkrijgbaar op www.maargieshoeve.nl

Het belooft hoe dan ook een hele leuke en gezellige dag te worden voor jong en oud. Neem wel schone kleding mee. Ook is er gelegenheid om te kunnen omkleden.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt vrijwilligers die willen helpen op de dag zelf met het ‘vlekkeloos’ doorkomen van de dag. De vrijwilligers krijgen gedurende de dag eten en drinken. Wil je vrijwilliger zijn? Stuur dan een mailtje naar marit.degroot02@student.terra.nl.

De avond van BGL is goed bezocht
BuitenGewoon Leefbaar organiseert succesvolle thema-avond over alcohol en drugs in Steenwijkerland Algemeen 11 uur geleden
Ina Haveman -
Raadspraat deel zes door Ina Haveman Politiek 12 uur geleden
Riet is wintergoud
Meer inzicht in wisselende waterpeilen nodig voor natuuropgave De Wieden Steenwijkerland 14 uur geleden
Het verloren transport
Laatste film van dit seizoen: 'Het verloren transport' in Filmhuis Oldemarkt Cultuur 16 uur geleden
Wilma Wuite met haar boek 'IJskelder'
Wilma Wuite uit Giethoorn staat op shortlist The Indie Awards: 'Ik ben flabbergasted' Cultuur Insta-Dekop 15 apr, 20:26
Afbeelding
Acro dames SV Giethoorn SE door naar halve finale NK Sport 15 apr, 17:18