Afbeelding
Foto: Pixabay

Drie festivals in Steenwijkerland

Cultuur

STEENWIJKERLAND - Komende maanden zijn er weer festivals in Steenwijkerland: Dicky Woodstock Popfestival, Muziekfestival Blokzijl en Drijf-In Blues Festival. 

Dicky Woodstock Popfestival

STEENWIJKERWOLD - Dit jaar is het Dicky Woodstock Popfestival op 4, 5 en 6 augustus. De organisatie maakt binnenkort de line up van de 32 editie bekend. Zeker is al dat rond de vijftig bands zullen optreden verdeeld over vijf podia. De kaarten voor de zaterdagavond zijn al uitverkocht. Voor donderdag en vrijdag zijn nog wel kaarten beschikbaar. Zaterdag overdag is een familiedag met veel activiteiten voor kinderen. 

Muziekfestival Blokzijl uitverkocht

BLOKZIJL - De organisatie van Muziekfestival Blokzijl heeft wel haar line up bekend gemaakt. Op zaterdag 11 juni treden in de havenkolk Donnie, Mart Hoogkamer, Jeroen van der Boom, Ancora, Party Animals, Mental Theo en dj Hardez op. Het festival begin om 17.00 uur en duurt tot middernacht. Alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Drijf-In Blues Festival gaat door

GIETHOORN - Het Drijf-In Blues Festival gaat door dit jaar. Op 19, 20 en 21 augustus komen nationale en internationale artiesten naar het waterdorp. De organisatie meldt op haar facebookpagina dat zij het programma binnenkort zal onthullen. Ook kunnen er T-shirts worden besteld en keert de button terug. 

Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 2 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 4 uur geleden
Nirvana’s MTV Unplugged
Herbeleef Nirvana's legendarische MTV Unplugged-concert in De Meenthe Cultuur 4 uur geleden
Giethoorn Wethouder Bram Harmsma opent de beweegroute
Nieuwe beweegroute in Giethoorn feestelijk geopend Met video 12 uur geleden
Werk van Marijke Binnekamp-de Wit
Expositie 'I'm Every Woman' in Kulturhus in Giethoorn Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 21 uur geleden