Afbeelding
Foto: VSBfonds

Online speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale activiteiten

Westerveld

DRENTHE - Op zoek naar financiële ondersteuning voor een sociaal initiatief in Friesland, Groningen of Drenthe? Donderdag 2 juni aanstaande zitten adviseurs van VSBfonds klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online speeddate. Het fonds zoekt initiatieven die mensen helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en die gelijke ontwikkelkansen stimuleren.

Mensen met mooie ideeën voor gelijke ontwikkelkansen
Deze online speeddates zijn specifiek voor mensen met mooie ideeën om kansenongelijkheid te verkleinen of ontwikkelkansen voor iedereen toegankelijk te maken. Dit zijn projecten waardoor mensen hun eigen talent en vaardigheden kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan sollicitatietraining, sociale vaardigheidstraining of projecten die mensen helpen beter te leren denken en begrijpen. Zoals bijvoorbeeld taallessen aan nieuwkomers of vluchtelingen.

Heb je een idee?
Wie een idee heeft op het gebied van bovenstaande thema’s, kan een afspraak maken voor een online speeddate op donderdag 2 juni via Friesland, Groningen en Drenthe | VSBFonds. Tijdens dit gesprek krijgt men de gelegenheid om het idee of project via Microsoft Teams toe te lichten. Na afloop krijgt men feedback of het idee mogelijk past bij het donatiebeleid van VSBfonds.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. www.vsbfonds.nl