Ravotten, dansen, rennen en soms lekker vies worden
Ravotten, dansen, rennen en soms lekker vies worden Foto: Aangeleverd

JY speelt buiten: Een avontuurlijke middag die je niet wilt missen!

Steenwijkerland

VOLLENHOVE - Klauter over de stormbaan, bouw je eigen hut, maak het allermooiste zandkasteel of voetbal zoals Messi. Dat kan én nog veel meer tijdens de Buitenspeeldag Vollenhove op woensdag 8 juni van 14.15 tot 16.15 uur. JY komt toch ook!

Belangrijk voor ontwikkeling kind

Ravotten, dansen, rennen en soms lekker vies worden. Wat is er nu mooier en gezonder voor kinderen dan buiten spelen?! Het prikkelt de fantasie en is buitengewoon gezond. Veel speluitdagingen binnen zorgen vaak voor onvoldoende beweging. 80% van onze jeugd beweegt structureel te weinig. Juist daarom is buiten spelen zo belangrijk. Het houdt kinderen spelenderwijs in beweging en bevordert daarnaast ook de lichamelijke en sociale ontwikkeling.

Voor peuter tot bijna puber

Ieder kind tot en met twaalf jaar uit Vollenhove en omgeving is welkom bij de Buitenspeeldag. Er is genoeg te doen, zelfs voor de allerkleinsten. Diverse spelletjes, een hut of tipi bouwen, een stormbaan en uiteraard een groot aantal sporten zijn verdeeld over het sportpark. Voor de kleintjes is er een levensgrote zandbak en een speelhoek. Plezier gegarandeerd!

Kom JY ook?

Samen met de Junior Denktank en SV VENO organiseert Stichting JY met veel enthousiasme deze zesde Buitenspeeldag. Om 14.15 uur wordt het startsein gegeven bij Sportpark de Benten (SV Veno, Aan Boord 1). Meedoen is gratis en je krijgt drinken en een gezonde snack! In de kantine is er voor de ouders uiteraard een kopje koffie of thee.

Ben jij klaar voor ongekende sport- en spelprestaties en natuurlijk zand in je oren? Tot volgende week bij de Buitenspeeldag Vollenhove!

Afbeelding
Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland gisteren