Een eerdere editie van Paard & Erfgoed.
Een eerdere editie van Paard & Erfgoed. Foto: Paard & Erfgoed

Paard & Erfgoed tijdens beide Pinksterdagen

Cultuur

FREDERIKSOORD - Voor de vijftiende keer wordt het evenement Paard & Erfgoed georganiseerd. Dit keer niet in september, maar tijdens de Pinksterdagen.

Op het tweedaagse evenement voor liefhebbers van paarden, honden en het platteland zijn onder andere een plattelandsmarkt, oude ambachten, kinderactiviteiten en twee horecapleinen. Daarnaast zijn er twee showbakken waar shows met paarden en honden te zien zullen zijn. Dit alles is te bezoeken op het terrein van De Tuinen in Frederiksoord, op zondag 5 en maandag 6 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Normaal gesproken wordt Paard & Erfgoed in Frederiksoord begin september gehouden, maar dat valt dit jaar ongunstig uit. De afgelopen jaren ging het Corso van Frederiksoord niet door. Daardoor konden veel vrijwilligers met Paard & Erfgoed meedoen. De vrijwilligers kunnen echter niet meewerken aan twee grote evenementen in één week. Voor het dorp is het ook een enorme belasting, weet de organisatie. Het Pinksterweekend kwam nu als beste optie uit de bus.

Zie voor meer informatie www.paardenerfgoed.nl 

Een eerdere editie van Paard en Erfgoed.
Een eerdere editie van Paard & Erfgoed.
Een eerdere editie van Paard & Erfgoed.
Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland gisteren