Afbeelding
Foto: Logo Camping De Moesberg

Gemeente Westerveld gaat in gesprek met bewoners De Moesberg

Westerveld

NIJENSLEEK – Op dinsdag 31 mei is gemeente Westerveld aanwezig op camping De Moesberg om in gesprek te gaan met bewoners op het park. Op deze manier kan de gemeente een completer beeld krijgen hoeveel mensen permanent wonen op De Moesberg en of er sprake is van sociale problematiek.

Drenthe is dé vrijetijdsprovincie van Nederland, waarvan het grootste aandeel van de vakantieparken in de gemeente Westerveld ligt. Vitale Vakantieparken Westerveld streeft naar een optimale vakantiebeleving. Permanente bewoning doet afbreuk aan de vakantiesfeer op de parken. Door in gesprek te gaan met de bewoners op de vakantieparken, kan de gemeente maatwerk leveren voor de mogelijk aanwezige sociale problematiek.

Vitale Vakantieparken Westerveld
Vakantiepark de Moesberg is niet het enige park waarop informatie op deze manier wordt opgehaald. Omdat er op een flink aantal parken afspraken zijn gemaakt, gaan we door met de huidige aanpak. Kijk voor meer informatie op www.gemeentewesterveld.nl/vitalevakantieparken.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 2 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 3 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 5 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 22 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 23 uur geleden
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport gisteren