Afbeelding
Foto: Frank Meester Fotografie

Gratis naar de voorstelling Off The Wall in De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK – Het theaterseizoen van Rabo Theater De Meenthe loopt af en de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen is al gestart. Om samen met de bezoekers het seizoen officieel af te sluiten en het nieuwe te starten is de voorstelling Off the Wall – Michael Jackson gratis te bezoeken op zondag 19 juni, aanvang 20.00 uur.

Off the Wall is een wervelende show waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Geheel in de stijl van Michaels laatste show ‘This Is It’ wordt het publiek ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Leadzanger Milton Wijngaarde (onder anderen bekend van de R&B-groep Roméo) brengt samen met topmuzikanten, backingvocalisten en geweldige dansers een hommage aan Michael Jackson op een uitzonderlijk muzikaal niveau!

Of je nu fan bent van het eerste uur of voor het eerst kennis maakt met de creativiteit van Michael Jackson, één ding is zeker: tijdens ‘Off the Wall’ kan niemand stil blijven zitten of staan!

Afterparty

Na afloop verzorgt Radio 10 een feestelijke afterparty in de foyer!
Gratis kaarten voor de voorstelling ‘Off the Wall’ op zondag 19 juni kun je reserveren via www.demeenthe.nl of via 0521 – 514004 tijdens openingstijden van de kassa.

Afbeelding
Afbeelding
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 23 apr, 09:02
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 22 apr, 16:00
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 22 apr, 15:34