Afbeelding
Foto: Pixabay

Parkinson Café op 22 juni in Meppel

Steenwijkerland

MEPPEL - Het Parkinson Café Meppel, Steenwijkerland e.o. houdt op woensdagavond 22 juni weer een bijeenkomst in Reestdal Revalidatie van Zorggroep Noorderboog. 

Gasten tijdens deze avond zijn Ingrid van den Berg van Zorggroep Noorderboog en Mirjam van Dalfsen van Fytac. Beiden zijn werkzaam als ergotherapeut en geven deze avond praktische tips en handvatten om mee aan de slag te gaan.

Het uitvoeren van dagelijkse activiteiten wordt soms minder vanzelfsprekend door parkinson. Denk hierbij aan praktische dingen als in en uit bed stappen, douchen en koken. Maar ook de boel thuis op orde houden, omdat energie minder wordt of overzicht houden moeizamer gaat.

Het Parkinson Café en -Praathuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, die met Parkinson (-ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het Parkinson Praathuis biedt de gelegenheid om te ontspannen en in een positieve sfeer met mensen te praten die uw ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.         

Aanmelden is verplicht: via Leny Kaastra Brama 06-531 421 59 of via de mail: info@parkinsoncafemeppelsteenwijkerland.nl. Wilt u meer informatie dat is ook mogelijk via hetzelfde telefoonnummer en/of mail.  

Afbeelding
Nieuwe aflevering natuurcolumn van Philip Friskorn: De wilde kievitsbloem Column 27 mrt, 07:30
Bach
Bachcantate 104 Du Hirte Israel, höre zondag 7 april 2024 Blokzijl Cultuur 26 mrt, 18:02
Afbeelding
Met vijf foto's: Plugin - Plugout Sessie in Café Gelderingen: Blues- en rockband Van Lunteren excelleert Cultuur 26 mrt, 17:54