Spulletjes op de rommelmarkt.
Spulletjes op de rommelmarkt. Foto: Magda Dullemond

Bijzondere rommelmarkt op stoepen in Vledder

Westerveld

VLEDDER – Er wordt op zaterdag 11 juni een bijzondere rommelmarkt gehouden in Vledder, onder de naam ‘Troep op de Stoep’. 

Op meer dan veertig adressen in Vledder staan die dag kraampjes, liggen kleedjes of wordt er op een andere manier spullen verkocht. De stoepverkoop was vorig jaar een groot succes, met rond de tachtig adressen, vandaar dat er dit jaar weer een editie wordt gehouden. Inwoners van Vledder die ook spullen willen verkopen, kunnen zich nog aanmelden.

Troep op de Stoep begint zaterdag 11 juni om 10 uur ‘s morgens en eindigt om 16 uur ‘s middags. Draaiorgel Grote Dorus uit Wolvega zorgt tussen 11 en 12 voor de muzikale omlijsting. Het draaiorgel rijdt dan door de straten van Vledder.

Het initiatief Troep op de Stoep is ontstaan in coronatijd, toen gewone rommelmarkten niet door konden gaan. Iedereen die dat wil, kan voor de eigen wijk of woonplaats een Troep op de Stoep organiseren. Zie www.troepopdestoep.nl.

Meer informatie over Troep op de Stoep Vledder is te vinden op www.facebook.com/entertainmentvledder en op www.troepopdestoep.nl/vledder. Op die laatste website is ook een kaartje met alle deelnemende adressen te vinden.

Afbeelding
Bijzondere pennen stelen de show in Bibliotheek Giethoorn en Oldemarkt Steenwijkerland 9 uur geleden
 Jaydy Schonewille en Jolijn Liezen
Finales op Olympische kwalificatietoernooi voor zwemmers Steenwijk '34 Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Woningcorporaties geven antwoord op jouw vragen: Thema-avond georganiseerd door GroenLinks en PvdA Steenwijk 11 uur geleden
Afbeelding
Oscarwinnaar 'The Zone of Interest' bij Filmhuis Steenwijk Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 17 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 18 apr, 20:54