Afbeelding
Foto: Easy&Free

Midzomeravond Concert onder de hooiberg

Steenwijkerland

GIETHOORN - Op de langste dag van het jaar organiseert Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus een sfeervol Midzomeravond Concert, onder de hooiberg op het museumterrein. Easy&Free zal een optreden verzorgen.

Nadat het concert de afgelopen twee jaar niet door kon gaan, wordt in 2022 deze muzikale traditie weer voortgezet. De authentieke locatie en de goede akoestiek van de typisch Gieterse hooiberg maken dit een uniek concert. De ervaren muzikanten van Easy&Free spelen verschillende instrumenten en zingen zowel meerstemmig als prachtige solonummers. Het publiek kan gevoelige ballads verwachten, maar ook swingende uptempo nummers en gezellige meezingers. Het belooft een mooie muzikale avond te worden, waarbij de mannen van Easy&Free de bezoekers meenemen naar de sfeer van Ierland en de Schotse Hooglanden.

Zwoele zomeravond

De organisatie hoopt op een zwoele zomeravond, maar er wordt een tent geplaatst. Als het weer een beetje tegenzit kunnen de bezoekers droog en beschut zitten.

De kaartjes voor het Midzomeravond Concert op 21 juni kosten in de voorverkoop € 10 per persoon. Deze kunnen nu al bij de museumkassa worden gekocht. Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op de avond van het concert is het ook mogelijk om nog een entreekaartje te kopen voor € 12,50 per persoon.

Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus is gevestigd aan het Binnenpad 52 in  Giethoorn

Afbeelding
Piet Bijker in actie als scheidsrechter bij de jeugd -
Kopduel met scheidsrechter Piet Bijker: 'Nog nooit een wedstrijd hoeven staken' Met vijf foto's 10 uur geleden
Mirjam Remijnse met haar favoriete werk
Expositie Mirjam Remijnse in Infopunt Duurzaam Doen Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
De 17e editie van Wandelfestijn St. Christoffel Steenwijkerwold is op donderdag 9 mei Sport 12 uur geleden