Vlnr: Paula, Trees, Melanie en Sven in Coop Steenwijk
Vlnr: Paula, Trees, Melanie en Sven in Coop Steenwijk Foto: Hilda Knol

Ontmoeten in de wijk met Sociaal Werk De Kop

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop organiseert volop inloopbijeenkomsten en wandelactiviteiten in wijk, dorp of stad, buurtwerk en buurtwerk sport! Allemaal in samenwerking met de diverse partners binnen ons netwerk, wijkverenigingen en zorgcollega’s. 

Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom. Laagdrempelig, informeel en vrijblijvend. En met de mogelijkheid om vragen te stellen rond welzijn, beweging, financiën, opvoeden, (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, langer thuis blijven wonen enzovoorts. Voor meer informatie over buurtwerk(sport) in Steenwijkerland kun je contact zoeken via info@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080. 

Bakkie bij Buurtzorg in Steenwijk-West

Woensdag 15 juni van 10.00 tot 11.30 uur, er voor het eerst dit jaar weer ‘Bakkie bij Buurtzorg’, buiten bij het Buurtzorgkantoor aan de Vondelstraat 3 in Steenwijk-West. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom. Elkaar ontmoeten en bijpraten in Steenwijk-West en misschien even sneupen in de Minibieb! 

Samen wandelen op donderdag

Iedere donderdag is er vanaf 10.00 uur wandelen vanaf drie plaatsen in Steenwijkerland. Vanaf de bibliotheek aan de Meppelerweg in Steenwijk, na afloop gelegenheid voor samen koffiedrinken in de bieb. Vanuit Pand 17 aan de Weg van Rollecate 17B in Vollenhove, na afloop is er gelegenheid voor samen koffiedrinken in Pand 17. En in Blokzijl ‘Klavertje Vierhoek’ wandelen vanaf de Vierhoek, Boffertjesweidje 4 in Blokzijl. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom en samen wordt tempo en afstand bepaald. 

Samen wandelen en aansluitend een Koffieuurtje in Steenwijkerwold

Op dinsdagochtend is er van 9:00 uur tot 10:00 uur mogelijkheid om samen te wandelen vanaf Hoogthij, Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold. Aansluitend is er van 10.00 tot 11.00 uur een Koffieuurtje in Hoogthij, waar iedereen welkom is. 

Zorg & Boodschappen

Iedere dinsdag is er Zorg & Boodschappen in de Coop in Sint Jansklooster en iedere donderdag in de Coop in Steenwijk. Aanvang 10.00 uur. De plek voor een praatje, een vraag, een pauze in het boodschappen doen met een kopje koffie erbij. 

Koffie Uurtje in de Bibliotheek in Steenwijk

Iedere dinsdag is er van 10.00 tot 11.00 uur het ‘Koffieuurtje’ in de bibliotheek aan de Meppelerweg in Steenwijk. Op dinsdag 21 juni komt Evita ten Veen vertellen over de Rechtswinkel, waarvoor kun je er terecht? Met alle ruimte voor vragen.  

Afbeelding
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Luttelgeest Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Uitzicht van de watertoren in Sint Jansklooster
10-jarig jubileum watertoren Sint Jansklooster: gratis toegang Steenwijkerland 15 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere pennen stelen de show in Bibliotheek Giethoorn en Oldemarkt Steenwijkerland 19 uur geleden
 Jaydy Schonewille en Jolijn Liezen
Finales op Olympische kwalificatietoernooi voor zwemmers Steenwijk '34 Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Woningcorporaties geven antwoord op jouw vragen: Thema-avond georganiseerd door GroenLinks en PvdA Steenwijk 21 uur geleden
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 19 apr, 07:30
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 18 apr, 20:54
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur 18 apr, 20:00