Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Slotavond Alzheimer Trefpunt in Nijenstede

Steenwijk

STEENWIJK - Dinsdagavond 21 juni is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een Alzheimer Trefpunt in Woonzorgcentrum Nijenstede aan de Joh. Bogermanstraat 1 in Steenwijk. 

Na ruim 2,5 jaar keert het Trefpunt weer even terug op de ‘oude plek’, waar een groter publiek mee zal kunnen genieten van de muzikale afsluiting van het seizoen 2021/2022. Muziek maakt vaak mooie herinneringen los, ook als het geheugen begint te haperen. Muziektherapeut Erik Zwaan van Zorggroep Noorderboog komt vertellen over muziektherapie, met alle ruimte voor vragen. De avond zal worden omlijst met live accordeon en -orgelmuziek. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen!

Dementievriendelijk Steenwijkerland

Het Alzheimer Trefpunt in Steenwijkerland is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Dementie is een ziekte waar veel mensen mee te maken krijgen, in een tijd waarin iedereen zolang mogelijk zelfstandig blijft wonen. Doel is samen blijven bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland. Het Alzheimer Trefpunt Steenwijkerland wordt georganiseerd door de belangenbehartigers van Alzheimer Nederland in samenwerking met Sociaal Werk De Kop en de casemanagers dementie. Meer info via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Afbeelding
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 23 apr, 12:00
Raymond Ceulemans in actie
Glansrijke overwinning van Gert-Jan van der Veen op Raymond Ceulemans Sport 23 apr, 09:54
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 23 apr, 09:02
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 22 apr, 16:00