De kerstmarkt op de Maargies Hoeve is dit jaar 's middags en 's avonds
De kerstmarkt op de Maargies Hoeve is dit jaar 's middags en 's avonds Foto: Aangeleverd

KERSTMARKT

MAARGIES HOEVE

KALLENKOTE - Na een jaar afwezigheid is er op zaterdag 18 december van 11.00 tot 17.00 uur weer een Kerstmarkt op de Maargies Hoeve.

De stands staan over het hele erf verspreid. Hier zijn kerstartikelen, decoratie, kinderkleding en ambachtelijke producten te koop, maar ook kerstlekkernijen, warme chocolademelk, glühwein, erwtensoep, pizza's en hamburgers. De boerderijwinkel zal ook open zijn. Hier verkopen de deelnemers onder andere houtproducten, die ze op de locatie van de Maargies Hoeve in Wapserveen hebben gemaakt. Op de Kerstmarkt is bovendien een levende kerststal. De deelnemers van de Maargies Hoeve zullen hierin verspreid over de dag korte voorstellingen geven. 

Verder zijn er meerdere muziekoptredens en is er ook nog ander entertainment. Natuurlijk zijn ook de Theeschenkerij, de Boerderijwinkel en het Kallenkerkje geopend en helemaal in kerstsfeer gehuld. Achter op het erf is nog een extra horecagelegenheid. Op dit gezellige terras met vuurkorven kun je lekker zitten en warme chocolademelk of erwtensoep bestellen. Kinderen kunnen zich uitleven bij het kerstknutselen. De toegang tot de Kerstmarkt is gratis. Wel vragen de medewerkers aan bezoekers om een QR-code te tonen.