Martijn Bouma
Martijn Bouma Foto: Hilda Knol

RTL4 filmt bij slagerij Bouma

Algemeen

STEENWIJKERWOLD - Slagerij Bouma heeft afgelopen donderdag 23 december bezoek gehad van een filmploeg van RTL4. De beelden zijn dezelfde avond om 19.30 uur uitgezonden in het RTL4 journaal. 

Agnes Bouma vertelt aan de verslaggever dat ze 3.000 bestellingen klaar hebben gemaakt met gourmetschotels en allerlei vleespakketten. Op 23 december was daarom de slagerij de hele dag gesloten om al die bestellingen klaar te maken. Met 30 mensen heeft de slagerij dat karwei gefixt. De medewerkers merken dat mensen zich goed aan de richtlijnen houden. “Mensen halen vooral kleine partijen om het thuis gezellig te maken.”

Thrive-thru
Op 24 en 26 december mochten de mensen hun bestelling in de thrive-thru in Steenwijkerwold ophalen. Martijn Bouma vertelt aan de verslaggever dat hij verwacht dat de doorstroming dit jaar beter zal zijn. “We hebben meer medewerkers en pinautomaten,” zegt hij. Vorig jaar ontstond er een lange file in Steenwijkerwold. Ook daarvan laat RTL4 nog beelden zien, maar ook van de winkel zelf. De topdrukte wordt daarbij goed in beeld gebracht.

Wie het RTL4 journaal wil terugkijken, kan dat terugvinden op de website van de omroep: www.rtl4.nl.

Agnes Bouma
Vorig jaar stond er een lange file, dit jaar wil de slager dat voorkomen met meer medewerkers en extra pinautomaten